2777
2789
عنوان

۱۷ روش برای شخصیت کاریزماتیک

1393 بازدید | 9 پست

• 17 روشی که

شخصیتت رو قوی و کاریزماتیک تر می‌کنه:

1. هیچ وقت به شخصی که بهت بی احترامی کرده برنگرد.

2. هیچ وقت نذار کسی بهت بی احترامی کنه.

3.هیچوقت نشسته با کسی دست نده.

4. هیچوقت خودت رو ورشکسته نکن تا به بقیه نشون بدی، پولداری.

5.هیچوقت آخرین تیکه ی چیزی که پولش رو ندادی، نخور.

6. همیشه مایل به بهتر شدن و پیشرفت داشته باش

7. مراقب کسی که پشتته باش، و به کسی که جلوتر از توعه احترام بذار.

8. قبل از اینکه سوالی بپرسی 1-3 ثانیه صبر کن.

9. حداقل چهاربار در هفته ورزش کن.

10. برای رابطه التماس کسی رو نکن.

11. اگه دعوت نشدی، درخواست رفتن به اونجا رو نکن، اصلاااااا.

12.مهم نیست مراسم چیه، خیلی خوب لباس بپوش و همیشه مرتب باش.

13.گوش بده، فکر کن، مهم تر از همه موقع صحبت کردن، ارتباط چشمی برقرار کن.

14. چندتا منبع درآمد داشته باش.

15. محکم دست بده با همه.

16. همیشه حواست باشه قوز نکنی.

17. عطر مخصوص خودتو داشته باش.

محمدرضا#  

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

اتفاقا به شخصی که بهت بی احترامی کرد برگرد ولی فقط جهت قهوه ای کردنش

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم

درست غدا بخور با اداب خاص قاشق چنگال و دستت بگیر

این خیلی مهمه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
اتفاقا به شخصی که بهت بی احترامی کرد برگرد ولی فقط جهت قهوه ای کردنش

فقط روح خودتو قهوه ای میکنی

مثل اینه که به الاغ بگی اوی خره

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
فقط روح خودتو قهوه ای میکنی مثل اینه که به الاغ بگی اوی خره

برو بابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

برو بابا

چشم من میرم

ولی خواهشا شما حرف من رو یادت باشه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
چشم من میرم ولی خواهشا شما حرف من رو یادت باشه

به بعضیا نرینی فک میکنن حق با خودشونه

دور برمیدارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به بعضیا نرینی فک میکنن حق با خودشونه دور برمیدارن

تا نذارینشون کنار

خودتون به ارامش نمیرسین

بهترین راه قهوه ای کردنشون حذف کامل از روح و زندگیتونه

امتحانی یک نفرشون رو به حرف من گوش کنین بعد بگین درسته یا اشتباه

تا نذارینشون کنار خودتون به ارامش نمیرسین بهترین راه قهوه ای کردنشون حذف کامل از روح و زندگیتونه ...

من تا کاری رو خودم تا تهش نرفته باشم و مطمئن نباشم به هیچ کسی پیشنهاد نمیدم