2777
2789
عنوان

سفر

521 بازدید | 33 پست

سلام وقتتون بخیر آقا هستم اومدم اینجا چون یایتی نبود که آقایون باشن و نظر سنجی کنم الان در سفر هستم با خانواده سه ماشین بودیم با هم از مشهد به سمت کیش حرکت کردیم اون دوتا ماشین یکی برادر خانمم و یکی باجناقم دیروز صبح از ۵ صبح از کرمان راه افتادیم تا برسونیم  خودمون رو به لندیگراف بندر عباس ولی تایم کم آوردیم حتی صبحانه و ناهار نخوردیم و این دوتا اصرار داشتن که برسیم وگرنه ۵ساعت باید وایستیم برا لندیگراف بعدی هیچی ادامه مسیر دادیم با ۹ساعت رانندگی بنده مسیر رو اشتباه رفتم و این دوتا به لندیگراف رسیدن و سوار شدن و منتظر من که بیام هرچی من گفتم بعیده برسم چون صد کیلومتر اشتباه رفتم گفتن بیا میرسی با هزار بدبختی رسیدم و دقیقا پای لندیگراف اون همونجا حرکت کرد و اونا رفتن اونور و ما موندیم حالا من دیگه نمیخوام باهاشون ادامه بدم و میخوام برا خودم ارزش قائل بشم و برگردم و همینور از سفر لذت ببرم آیا اشتباه میکنم ؟؟؟؟شما چی میگید ؟؟؟نظر شما بودین چه میکردین؟؟؟

😑😑بنده های خدا منتظر موندن دیگ ۱۰۰ کیلومتر اشتباه رفتی مرد حسابی😐ولی اونام نباید تو جاده تنهاتون ...

این منتظر موندنه به نظر شما که برن سوار شن بعد بگن ما متظرتیم بیا؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این منتظر موندنه به نظر شما که برن سوار شن بعد بگن ما متظرتیم بیا؟؟؟

منم بودم قهر میکردم ولی سفر رو ب خانومت ناخوش نکن اینبار رو کوتاه بیا ولی دفعه ی بعدی باهاشون جایی نرو

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

منم بودم قهر میکردم ولی سفر رو ب خانومت ناخوش نکن اینبار رو کوتاه بیا ولی دفعه ی بعدی باهاشون جایی ن ...

بعد به نظرت به شعور خودم و ارزش خودم و خانواده ام بی احترامی نکردم؟؟

همه نمیگن این عجب آدم احمقیه که باز پاشده رفته؟؟؟میدونم خانومم الان باهام قهر میکنه که چرا نرفتیم ولی خودم چی پس؟آدم نیستم به نظرتون؟؟

خوب من کوچیک تر از اونی هستم ک بخوابم شمارو نصیحت کنم اما اون ها شعور و شخصیت خودشون رو نشون دادن شما بخاطر خودتون و بخاطر خانوادتون گذشت کنید 🙂حواستون ب خانومتون هم باشه اون الان خیلی نگرانه🙁

خاطره این سفر تو ذهن همه میمونه. اونا هم که خواهر و برادر خانمتون هستن. پس برای خانمتون مهمه.

خوش سفر بودن ارزش و اعتبار برای شما میاره.

تو سفر میتونیدهمسفراتون رو بشناسید و بهترین خودتون و ارائه بدید.

راز همسفر خوب اینه که همزیستی مسالمت آمیز داشته باشید و پیرو جمع باشید.

با اولین لندیگراف برید کیش خوش بگذره

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
خوب من کوچیک تر از اونی هستم ک بخوابم شمارو نصیحت کنم اما اون ها شعور و شخصیت خودشون رو نشون دادن شم ...

همونم به فکر من نیست من باید به فکر همه باشم خسته شدم از این وضعیت همونم وگرنه باید الان زنگ میزد به خونواده اش میگفت کارتون بد بوده وایمیستادین ماهم برسیم بعد همه میرفتیم لندیگراف سوار میشدیم فوقش همه جا میموندیم نهایت ۵ساعت دیگه میرفتیم اونور که کار فوتی و حیاتی نداریم  اصلا شاید ما تصادف کرده بویم مرده بودیم تو راه

خاطره این سفر تو ذهن همه میمونه. اونا هم که خواهر و برادر خانمتون هستن. پس برای خانمتون مهمه. خوش س ...

راز سفر بعد فقط برا منه ؟جمله اتون خیلی قشنگ بود ولی من خودم رو اینجوری باید له کنم من باید با اونا فقط تطبیق بدم خودمو و اونا .....؟!!!

خاطره این سفر تو ذهن همه میمونه. اونا هم که خواهر و برادر خانمتون هستن. پس برای خانمتون مهمه. خوش س ...

به نظرتون اگر من با خواهر و خانواده خودم بودم همین خانم من چه میکرد?؟؟؟؟شما فکر کنید ایشون سر اینکه چرا مادر من جلو دامادش پلو مرغ گذاشته روزی که خونش بوده  و جلو ما استانبولی ناراحت شده بود !!!ولی من هیچ حقی برا ناراحتی ندارم ؟؟؟؟

همونم به فکر من نیست من باید به فکر همه باشم خسته شدم از این وضعیت همونم وگرنه باید الان زنگ میزد به ...

دور از جونتون. من خودم ی خانوممم میفهممم اونم دلخوره ازشون ولی بین شما و خانوادش مونده 🙂مطمن باش بهشون میگ ک کارشون اشتباه بوده 

خوب حالا شده سخت نگیر راستی هوا الان جنوب عالیه لذت ببرید 🙂