2777
2789
عنوان

سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست
راز سفر بعد فقط برا منه ؟جمله اتون خیلی قشنگ بود ولی من خودم رو اینجوری باید له کنم من باید با اونا ...

البته که نههه

گفتم هر کس میتونه بهترین خودش رو نشون بده.

اما شما به قصد اولیه همون مشهد که حرکت کردید فکر کنید. برنامه ریزی ذهنی خانمتون.

شاید دیگه هیچوقت پیش نیاد 

شاید دیگه هیچوقت نخواید با اونا همسفر بشید.

ولی شایدم از اول دوست نداشتید این سفر رو بیایید؟؟؟؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
به نظرتون اگر من با خواهر و خانواده خودم بودم همین خانم من چه میکرد?؟؟؟؟شما فکر کنید ایشون سر اینکه ...

این یه دونه سفر رو به دهن خودتون و ایشون خراب نکن.

تلافی کارای دیگه اش بمونه همون مشهد و توی خونه.

نفس سفر آرامش دادن به خودتون و بقیه هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته که نههه گفتم هر کس میتونه بهترین خودش رو نشون بده. اما شما به قصد اولیه همون مشهد که حرکت کر ...

من اگه کاری رو دوست نداشته باشم انجامش نمیدم و اینکه این همه راه ۱۵۰۰کیلومتر رو بیام بی هدف مگه میشه!؟من دوست داشتم ولی این ها با ندونم کاری و عجله بیخودشون همه چیرو خراب کردن 

من اگه کاری رو دوست نداشته باشم انجامش نمیدم و اینکه این همه راه ۱۵۰۰کیلومتر رو بیام بی هدف مگه میشه ...

میتونی برید

یه روز خوش داشته باشید

فرداش با خنده تیکه اتون رو بزنید

که میشه با برنامه ریزی بهتر و عجله نکردن به همه خوش بگذره.

با لبخند

که سو برداشت نشه

به هر حال خوش بگذره

اگراین شرایط برای خانواده شمابود خانمتون قهرمیکردونمیومد اصلابرمیگشت. اگرمن به جای شما بودم خودم تنهایی باخانواده ام میرفتم خوش میگذرونم وبااونها ادامه نمی‌دادم. اگرهمسفربودن شمارامیخاستن پیگیرتون میشدن. 

❤️❤️

اگراین شرایط برای خانواده شمابود خانمتون قهرمیکردونمیومد اصلابرمیگشت. اگرمن به جای شما بودم خودم تنه ...

مثلا میگن ما پیگیرتون شدیم گفتیم خودتون رو برسونین به لندیگراف الان راه می افته !!!!

مثلا میگن ما پیگیرتون شدیم گفتیم خودتون رو برسونین به لندیگراف الان راه می افته !!!!

اگرپیگیربودن که سه تاماشین توجاده باهم حرکت می‌کردید. نه اینکه شماصدکیلومتراشتباه بری ومتوجه نبودتون نشن. الان بری خودت راکوچک کردی. نری پشت سرتون میخندن که آره اخلاق نداره. دوراهی بدی گیرکردی. حالا خانمتون هم بپرسید ببینیدچی میگه

❤️❤️

اگرپیگیربودن که سه تاماشین توجاده باهم حرکت می‌کردید. نه اینکه شماصدکیلومتراشتباه بری ومتوجه نبودتون ...

دقیقا درست فکر کردی بد جور گیر کردم شما آقا هستی؟تازه من قسمت بغرنج دیروز رو نگفتم برات که فکر کن برسی اونجا با هزار بدبختی و سرعت و ......بعد یک لیتر بنزین مونده باشه ته باکت که بری کیش بنزین بزنی!!!!!!از اینور ساعت ۵بعداظهر ناهار نخورده باشی داغغون تازه بگردی دنبال یک رستوران و بعد بگردی دنبال بنزین .....فکر کن چه استرسی وارد شده بهم ....به خاطر ندونم کاری و عجله بی موردشون ... بله خانمم میفرمایند برویم سفر رو خراب نکنیم حالا یک کاری شده و .....

اگرپیگیربودن که سه تاماشین توجاده باهم حرکت می‌کردید. نه اینکه شماصدکیلومتراشتباه بری ومتوجه نبودتون ...

البته به خاطر گرسنگی وخستگی و  اینکه زودتر برسیم به این لندیگراف آشغال من جلوتر از اونا بودم گوشیم شارژش تموم شد لوکیشن نداشتم که اشتباه نرم تابلو هم نزده بود واسه همین گم شدم

دقیقا درست فکر کردی بد جور گیر کردم شما آقا هستی؟تازه من قسمت بغرنج دیروز رو نگفتم برات که فکر کن بر ...

نه من خانم هستم وکاملا شرایط شماراهزاربارتجربه کردم وباتوجه به نتیجه کار میگم بهتون. الان میدونم یه حجم سنگین ازخستگی واسترس وعصبانیت تو وجودتون هست. بااین همسفرهاتون چه بهتره اونهازودتررفتن حتما یه حکمتی بوده. شماهم به سفرتون ادامه بدید بانبوداونها.وخودتون رابه مقصدبرسونیدولی باخانم وبچه های خودتون.  به هرحال خوش بگذره بهتون. هیچ کارخدابی حکمت نیست. 

❤️❤️

نه من خانم هستم وکاملا شرایط شماراهزاربارتجربه کردم وباتوجه به نتیجه کار میگم بهتون. الان میدونم یه ...

بله مم همین کار رو میخوام بکنم فقط خانومم دیگه کل سفر رو با اخم و قهر خواهد بود 

بله مم همین کار رو میخوام بکنم فقط خانومم دیگه کل سفر رو با اخم و قهر خواهد بود 

چقدر تلخ

از بیرون به قضیه نگاه کن

مسئله راحت تر حل میشه

بذار خوش بگذره

وقتی برگشتید جایی که خانمت بخواد خورده بگیره این سفر رو براش مثال میزنی. که اونم دیگه گیر الکی به مادر و خانواده شما نده.

فقط خودمون میتونیم فرهنگ های غلط رو عوض کنیم

چقدر تلخ از بیرون به قضیه نگاه کن مسئله راحت تر حل میشه بذار خوش بگذره وقتی برگشتید جایی که خانم ...

ممنون از راهنمایی و مشاوره ای که دادین نظرتون خوب بود همین کار رو کردم 🙏