2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیاست زنانه با صبر و حوصله هست و تجربه من اینکه عین رفتار شوهرت باهاش برخورد نکنی اون عصبیه داد میزنه تو هم مثل اون نباشی.هوای خانوادش هم جلوش داشته باشی نصف راه رفتی 

لطفا واسم دعا کنید خوب شم دارم میمیرم😭🙏🏻

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
والا منم همین بودم رفتم متخصص اعصاب و روان الان حالم بهتره .اه یادمو اون حالای بد عصبیم میاد حالم بد ...

منم دکتر لازم هستم چی بهت داد ؟

جز پسر فاطمه ارباب نداریم🫀
منم دکتر لازم هستم چی بهت داد ؟

من پرفنازین و دیازپوکساید و آسنترا بهم داد مرتب تا چند. ماه رفتم پیشش الان فقط آسنترا میخورم

البته من فقط عصبانیت نبود وسواس فکری و فکرای آزاردهنده باعث میشد عصبی بشم آسنترا اونو خوب کرد اخلاقمم بهتر شد

ولی یه چیز از من داشته باش برو پیش متخصص برا حال خوب خودت وقتی یه کم ریلکس تر شدی اینبار قشنگ تصمیم بگیر به غیر از قرص و دارو چیکار کنی که حالت بهتر شه 

من خیلیییی حالم بد بود چه شبایی که تا صبح با شوهرم دعوا میکردم طفلک اونم مظلومه درسته بیخیالیش نسبت به مسائلمون باعث عصبانیت بیشتر من میشد اما واقعا مظلومه،الان یاد یه کارهاییم میفتم خودم خجالت میکشم🤦

من پرفنازین و دیازپوکساید و آسنترا بهم داد مرتب تا چند. ماه رفتم پیشش الان فقط آسنترا میخورم البته ...

منم رفتم آسنترا داد انگار بهم نمیسازه ۴ روز هیچی نخوردم جوون گرفته بودم هر چی بود شکوندم میگفتم به شوهرم میخوای بری زن بگیری الان ۳ روزه نخوردم باید برم دکتر بگم 

ولی یه چیز از من داشته باش برو پیش متخصص برا حال خوب خودت وقتی یه کم ریلکس تر شدی اینبار قشنگ تصمیم ...

وای عزیزم 😭😭😭😭😭منم همینم دقیقا زنذگیمو دارم با دست خودم خراب میکنم خودم باعث دعوا میشم وای تورو خدا چجوری چیکار کنم الهی خیز ببینی خودمم دوست ندارم دارو چیکار کنم ؟؟؟؟

ولی یه چیز از من داشته باش برو پیش متخصص برا حال خوب خودت وقتی یه کم ریلکس تر شدی اینبار قشنگ تصمیم ...

میدونم کارم اشتباهه ولی لج میکنم خون به پا میکنم 😭😭😭😭😭