2777
2789

واقعن زندگیم به خاطر حرف های مزخرف چند نفر و یه شوهر خنگ رو هواست نمیدونم نمی‌ترسند از خدا از آه بچه های من خدایاا نکنه واقعن نیستی

دخترم و پسرم دنیام

چیشده؟

زندگی منم رو هواست.منم با دوتا بچه ملعبه ی دست یه شوهر خنگ شدم که دوست و دشمن رو تشخیص نمیده

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

با حس ششمی کار ندارم اما مطمئنم اونی که باعث این اختلاف شده بد جور تقاص در انتظارشه شک نکن 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده؟ زندگی منم رو هواست.منم با دوتا بچه ملعبه ی دست یه شوهر خنگ شدم که دوست و دشمن رو تشخیص نمیده

دقیقن هر چی سرم میاد به خاطره یه شوهر خنگ هیچ کاری واسش نمیکن همشم گند میزنن به زندگی و ابروش ولی بازم بچه ها و زندگی فدای اونا میکنه

دخترم و پسرم دنیام
با حس ششمی کار ندارم اما مطمئنم اونی که باعث این اختلاف شده بد جور تقاص در انتظارشه شک نکن 

فقط دوست دارم زود جوابشو ببینه برم بگه آه من بود ا مواظب حرفات باش 

دخترم و پسرم دنیام
فقط دوست دارم زود جوابشو ببینه برم بگه آه من بود ا مواظب حرفات باش 

شک نکن میبینه خدا از حق الناس نمیگذره معتقدم این دنیا دار مکافاته 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
خدا واقعی  همسرتون و ادامه زندگی باهاش انتخاب خودتونه  وون آدما ام آدمای مریضن که کم ازش ...

میدونم خدا هست قربونش برم من فقط میگه چی میشه به زندگی منم آرامش بده آخه سر هیچ و پوچ چرا دوتا بچه من باید آواره بشن

دخترم و پسرم دنیام
منم میگم از حقت دفاع کن 

میخوام نمیزارن سه سال کمک و خوبی و زحمت و آبروداری منو جوری بی ارزش کردن شدم آدم بده شوهر خنگ طرف اوناست از مهربونی کردن بدم میاد میترسم به یکی کمک کنم

دخترم و پسرم دنیام
میخوام نمیزارن سه سال کمک و خوبی و زحمت و آبروداری منو جوری بی ارزش کردن شدم آدم بده شوهر خنگ طرف او ...

اسی اگه میتونی برو یه مشاور فهمیده 

ممکنه راه حلت خیلی آسون باشه 

ممکنه هم راه حلی نداشته باشه و تو اینجوری فقط عذاب بکشی

اسی اگه میتونی برو یه مشاور فهمیده  ممکنه راه حلت خیلی آسون باشه  ممکنه هم راه حلی نداشت ...

میدونم مشاور کمک میکنه ولی باید شوهرم بره چون رفتار و کارهای اونه که به هرکسی اجاز میده تو زندگیش دخالت کنند 

دخترم و پسرم دنیام
میدونم مشاور کمک میکنه ولی باید شوهرم بره چون رفتار و کارهای اونه که به هرکسی اجاز میده تو زندگیش دخ ...

اصلن انگار من که هیچ بچه هاشم نمیدونه خب راه آخر من طلاق خانوادمم کاملن پشتمن ولی همش میگم گناه این بچه ها چیه چرا خدا تقاص نمگیره

دخترم و پسرم دنیام