2777
2789
عنوان

همه چیش گردن منه و شده وظیفه ام...

239 بازدید | 10 پست

من کار میکنم و درآمد خوبی دارم.مجردم و خونه و ماشین خریدم. اینو گفتم که شرایط مالیم رو بدونید.

یه خواهر دارم بزرگتر از منه اصلا کار نمیکنه مادرمم حتی هزار تومنی بهش نمیده و کامل انداخته گردن من

گوشی میخرم میندازه تو دهن من که دو تا میخوای بخری دیگه

یعنی یکی واسه خودت یکی واسه خواهرم

من گوشی ای که بخوام بخرم دوتا بخوام بخرم با رجیستر میشه ۳۰۰ میلیون. درصورتی که یکیش خب میشه ۱۵۰

من عاشق کارهای زیبایی هستم ولی نمیتونم بکنم چون دوتا هزینه باید بدم

میخواستم لیفت پیشانی و شقیقه کنم و سانترال لب میشه از دکتر پرسیدم اونم همون ۱۵۰ اینا میشه با اتاق عمل و دکتر خوب

خواهرمم میگه منم سانترال میکنم و لیفت گونه و اینا بکنم

البته مستقیم نگفت ولی تقریبا گفت

منم دلم نمیاد خودم کنم و خواهرم تو دلش بمونه

از طرفی اصصصلا به فکر کار کردن نیست کار نمیکنه

به فکر ازدواج نیست

یکی رو بهش معرفی میکنم میگم به بهونه ای بهش پیام بده شاید پسر خوبی بود اصلا انقدر تو فکرش نیست که انجام نمیده

خخخخخیلی بی خیاله با اینکه شرایط خوبی نداره ۳۴ سالشه

واقعا من نمیتونم تا اخر عمر ساپورتش کنم مامانمم هزار تومانی بهش نمیده

یه مو بخوام رنگ کنم باید هزینه ی دو نفر بدم مثلا آمبره کنم به خودم بگن ۶ تومن من باید ۱۲ حساب کنم چون دو نفریم

انقدر ریلکس و راحت داره زندگی میکنه

احساس میکنم کلا انداخته خودشو گردن من حتی شوهرم نمیخواد بکنه

اگر چیزی ام بگی انگار وظیفه ی منه و ناراحت میشه و حرف نمیزنه باهام

بخدا همه چی تو دل خودم میمونه چون نمیتونه دوتا هزینه کنم

منصرف میشم و واسه خودمم نمیکنم

چیکار کنم

گیر کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری با حمایتت بهش ظلم میکنی، اگر یکم بهش سخت بگذره و به دلش بمونه یه حرکتی کنه

بهش سختم گذشته 

من تازه دو سه ساله درآمد داشتم

قبلش نداشتم انقدر در حد حقوق وزارت کار بودم

اون موقعم حرکتی نزد و همینطور نشست

انگار میخواد یکی از آسمون بیاد اینو بگیره و پولم داشته باشه

یه مدت لطف و محبتت رو قطع کن تا قدر بدونن . اونقدر خوب و بخشنده و مهربونی ک بقیه رو بدعادت کردی شده یه وظیفه . یه مدت برو برا خودت خرج کن .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جوریکه متوجه  بشن ک اختیارمالت دست خودته . دو سه تا از مایحتاج بزرگتو ک رفع کردی دیدی مودب و مرتب و سنگین نشستن و کاری ب کارت ندارن یه حالی هم بهشون بده بهشون یه کمکی بکن. 

اسی خداروشکر میکنم ک از لحاظ مالی مستقل هستی و واقعا بهت افتخار میکنم  . تو هم هر ثانیه خداروشاکر باش ک عزیزکرده ی خدایی  . خدا انتخابت کرده ک بالا باشی  و از اون بالا, دست چند نفر رو هم بگیری و عملا از لحاظ مالی نسبت ب عزیزانت برتر باشی . این برتری رو از خدا بدون و مطمعن باش اگه خدا بخواد ک انشالله نخواد ب چشم برهمزدنی می‌تونه ورق رو برگردونه و توی عزیزکرده رو زیر دست کنه و هرچه ک داری و نداری رو ازت بگیره . اینا رو نگفتم ک ته دلتو خالی کنم یا آیه یاس بخونم فقط می‌خوام بگم ک خدا بهت تفضل کرده . مالک مالت هستی هرجور دلت میخواد ازش استفاده کن ولی زیاد هم منت نزار . 

یه مدت لطف و محبتت رو قطع کن تا قدر بدونن . اونقدر خوب و بخشنده و مهربونی ک بقیه رو بدعادت کردی شده ...

میدونم بخدا مرسی از راهنماییت

بخداااا بخاطر پول نمیگم واسه خودش ناراحتم که چرا انقدر داره تباهی طی میشه زندگیش

چرا تلاش نمیکنه برای کار چرا تلاش نمیکنه برای ازدواج

با هزار ترفند شماره ی یه پسره رو که پسر خوبی بود و سنش به خواهرم میخورد پیداکردم گفتم پیام بده بهش به فلان بهونه

اصلا یه پیام نداده

انگار نه میخواد کار کنه نه میخواد شوهر کنه

اصصصلا بگو یک دونه برنامه برای زندگیش داره نداره...

پارسال یازده میلیون دادم گفتم برو میکرو ابرو یاد بگیر تو سالن ها مشغول شو

رفت یاد گرفت

عاااالی میزنه

ولی فقط منو زد مامانمو زد یکی از دوستامون رو 

اصلا نرفت دنبالش فقط رفت سه جلسه کلاس و اومد

خخخیلی واسش ناراحتم خیلیااااااا

اصلا از ذهنم خارج نمیشه