2777
2789

کاش اینجوری نبود منم میتونستم از ته دل شاد باشم....انقد غم غصه خوردم قلبم درد میکنه....ن خونه ن پول ن بچه .......خواهرشوهرم ورد زبونشه میخوام بعد عید بچه بیارم میدونم از قصد نمیگه ولی کاش خدا به منم میداد....عوضش یه تخمدان پرکیست داده که درمونم نداره....از زنین زمان دلم پره با آهنگ پس از باران فقط گریه کردم 😔😔😔

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

خدا بزرگه. دلتو بسپار به خدا. به حرف ادمایی که بهت زخم میزنن گوش نده. اونارم بسپار بخدا. انشالله دامنت سبز میشه قشنگم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی چی بگم.. منم انقدر دیروز و امروز دلم پر بود ساکت بودم و توهم اصلا هم بروز نمیدم  دیگه آخ ...

منم جلوی اشکامو نمیتونم بگیرم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
خدا بزرگه. دلتو بسپار به خدا. به حرف ادمایی که بهت زخم میزنن گوش نده. اونارم بسپار بخدا. انشالله دام ...

هرجور شده حرفاشونو میرسونن .....انشالله گلم 

هرجور شده حرفاشونو میرسونن .....انشالله گلم 

عزیز اونا خیلی ازتو بیچاره ترن. اینقدر بهت حسادت میکنن که با زخم زدن به دلت اروم میگیرن. ولشون کن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام