سلام بچه ها کسی میدونه رحم انقباض داره یعنی چی من باردار بودم سنو ان تی رفتم گفت رحمت انقباض داره بعد گفت برو فردا بیا رفتم گفت بچه قلبش نمیزنه یکسال از این موضوع گذشته میخوام دوباره بچه دارشم ولی این موضوع نگرانم کرده انقباض واسه چی بوده
خداروشکر عزیزم من همش میترسم دوباره اون بلا سرم بیاد
نه عزیزم فقط من خودم ب این نتیجه رسیدم ب هرچی فکر کنی سرت میاد من موقعی ک برای بارداری اولم باردار بودم ی خانمی از فامیل همسرم باردار بود همش میگفتن لکه بینی داره منم سنی نداشتم همش منتظر لکه بینی بودم همش بهش فکر میکردم تا آخر توی هفت ماهگی اومد سراغم و خونریزی پیدا کردم و بچم فوت کرد .از ترس اون اتفاق بارداری دوم هم همینجور همش خودمو چک میکردم باز توی ۸ماهگی لکه بینی پیدا کردم ک بستری شدم و دکترم گفت همه چیز اوکیه فقط استرس ک نمیزاره آروم باشی و بار سوم هم ب خودم گفتم زایمان اولم ۷ماهگی بود دومی ۸ماهگی این یکیو باید ۹ماهگی بیارم و خداروشکر ب موقع اومد چیزی رو ب خودت تلقین نکن ک ب ضررت باشه دکتر مناسب هم انتخاب کن
میشه عزیزم شما فقط مراعات کن تحت نظر باش ب اتفاق های خوب فکر کن ب انتخاب اسم ب خرید سیسمونی و شوک ناگهانی و ناراحتی هم اصلا برات خوب نیست تا اون سه ماه اول رو سپری کنی ی ذره خیالت راحت بشه بسپار دست خدا قرار نیست ک همیشه اتفاق های بد برای آدم تکرار بشه