2777
2789
عنوان

رحم انقباض داره یعنی چی

148 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کسی میدونه رحم انقباض داره یعنی چی من باردار بودم سنو ان تی رفتم گفت رحمت انقباض داره بعد گفت برو فردا بیا رفتم گفت بچه قلبش نمیزنه یکسال از این موضوع گذشته میخوام دوباره بچه دارشم ولی این موضوع نگرانم کرده انقباض واسه چی بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقباض همون دردای زایمانن رحم میخواد جنینو دفع کنه

فقط نینی من قلبش ایستاد ۹ روز طول کشید بستری شدم که سقط کنم توی بیمارستان هم بزور سقط کردم ماما دید نمیشه خودش کشیدش بیرون 😓😓😓

فقط نینی من قلبش ایستاد ۹ روز طول کشید بستری شدم که سقط کنم توی بیمارستان هم بزور سقط کردم ماما دید ...

خب انقباضات کافی نبوده

کلا تو حاملگی رحم کمی انقباض داره تمرین میکنه برا زایمان

برا بارداری محدد نگران انقضباضای اون زمانت نباش

هر چه از دوست رسد نیکوست...
بنظر شما چرا انقباض داشته میتونه مشکل از رحم باشه ؟ 

پیش ی دکتر خوب برو بعد اقدام کن برای بارداری تا خوب بررسی بشی منم دوتا زایمان زودرس داشتم سری آخر دکتر خوب رفتم و خداروشکر بچم ب موقع بدنیا اومد 

خداروشکر عزیزم من همش میترسم دوباره اون بلا سرم بیاد

نه عزیزم فقط من خودم ب این نتیجه رسیدم ب هرچی فکر کنی سرت میاد من موقعی ک برای بارداری اولم باردار بودم ی خانمی از فامیل همسرم باردار بود همش میگفتن لکه بینی داره منم سنی نداشتم همش منتظر لکه بینی بودم همش بهش فکر میکردم تا آخر توی هفت ماهگی اومد سراغم و خونریزی پیدا کردم و بچم فوت کرد .از ترس اون اتفاق بارداری دوم هم همینجور همش خودمو چک میکردم باز توی ۸ماهگی لکه بینی پیدا کردم ک بستری شدم و دکترم گفت همه چیز اوکیه فقط استرس ک نمیزاره آروم باشی و بار سوم هم ب خودم گفتم زایمان اولم ۷ماهگی بود دومی ۸ماهگی این یکیو باید ۹ماهگی بیارم و خداروشکر ب موقع اومد چیزی رو ب خودت تلقین نکن ک ب ضررت باشه دکتر مناسب هم انتخاب کن 

😓😓😓کاش بشه بیخیال بود

میشه عزیزم شما فقط مراعات کن تحت نظر باش ب اتفاق های خوب فکر کن ب انتخاب اسم ب خرید سیسمونی و شوک ناگهانی و ناراحتی هم اصلا برات خوب نیست تا اون سه ماه اول رو سپری کنی ی ذره خیالت راحت بشه بسپار دست خدا قرار نیست ک همیشه اتفاق های بد برای آدم تکرار بشه