2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه شروعم نیس دو ساله اونجام😑

چرا با این حقوق کم اونجایی

من با حقوق ۱۰ تومن هنوز میگم کمه و به فکر شعل دومم

با دو تومن چطوری می‌گذرونی

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
چرا با این حقوق کم اونجایی من با حقوق ۱۰ تومن هنوز میگم کمه و به فکر شعل دومم با دو تومن چطوری می‌ ...

میخوام بیام بیرون

ولی همه آموزشگاه ها حقوق خیلی کمی میدن 

واسه گذروندون زندگی ام که خانواده پول میده، حقوق من با یبار بیرون رفتن تموم میشه 

میخوام بیام بیرون ولی همه آموزشگاه ها حقوق خیلی کمی میدن  واسه گذروندون زندگی ام که خانواده پ ...

یه کار فروشندگی پیدا کن الان به فروشنده ها بالای ۸ تومن میدن

اینجوری بهتره ک از نظر مالی مستقل از خانوادت باشی

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

اگه واقعا به زبان انگلیسی مسلطی خب چرا تدریس تو آموزشگاه های زبان؟

میتونی با یکم همت و آموزش دیدن اصولی بهترین درآمدها رو برای خودت رقم بزنی

بهترین پیشنهاد بازرگانی خارجیه- چه به عنوان بروکر که سخت تره چه به عنوان مذاکره کننده در شرکتهای بازرگانی یا تولیدکنندگانی که میخوان صادرات داشته باشند

خود من 2 تا مترجم زبان دارم و درصدی از صادرات بهشون میدم درآمد خوبی نصیب شون میشه تازه پیش خودمم آموزش دیدن

یه کار فروشندگی پیدا کن الان به فروشنده ها بالای ۸ تومن میدن اینجوری بهتره ک از نظر مالی مستقل از خ ...

منم همینو میگم البته با توجه به تخصص زبان که داره پیشنهادم ورود به امر صادراته. درآمد خوبی نصیبش میکنه.فروشندگی هم مهارت میخواد که یا باید تجربه کنی یا باید بلدش بشی با آموزش

2تا از نیروهایی که با من همکاری دارن و اتفاقا قبلا کارشون تدریس زبان تو آموزشگاه بوده با آموزشایی که پیش خودم دیدن الان هم فروشندگی خارجی میکنن هم مذاکرات رو جلو میبرن