2777
2789
عنوان

میخوام بمیرم

132 بازدید | 10 پست

از زندگی خسته شدم کسی بهم اهمیت نمیده کسی منو دوست ندارم،مامان خودمم بهم میگه کاشکی تو رو بدنیا نیاورده بودم،کاشکی میمردی من راحت می شدم ازت😭😭😭😭

منم مث تو چ میشه کرد جز تحمل

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیل حرف مادرتون چیه؟کار ناشایستی انجام دادی؟

نه داشتم کارمیکردم مامانم صدام زد منم گفتم یه لحظه صبر الان میام،ولی مامانم دادا زد سرم گفت من این همه بهت محبت کردم الان که باهات کار دارم اینکارو میکنی..... همین من فقط بهش گفتم یکم صبر کن کارم تموم کنم میام😭نمی دونم چرا این کارو کرد حرف بدی نزدم....

نه داشتم کارمیکردم مامانم صدام زد منم گفتم یه لحظه صبر الان میام،ولی مامانم دادا زد سرم گفت من این ه ...

تو خودت رو ناراحت نکن

ببین لاندکه می‌نویسم خیلی خوابالو هستم اما دلم نیومد ننویسم گفتم شاید ذره ای آرام شدیز

کاملا درکت میکنم 

کادر خودم تا وقتی مجرد بودم تو خونش بودم سی ثانیه سر سفره دیر میرفتم منو می‌بست ب فحش 

آخ که فحشایی بارم میکرد هنوزم یادم نرفته 

بدترین رفتارا بدترین حرفا 

و من میدونستم مادرم دوسم نداره

نمیدونم چون من دختر بودم و هم اینکه منو زود بدنیا آورده بود بچگی نکرده بود جوونی نکرده بود 

اما گذشت باورت نمیشه پدرم هم بدتر از مادرم بود 

الان که ازدواج کردم رفتارشون خیلی فرق کرده اما برام اهمیتی ندارد چون میدونم بخاطر شوهرم 

من میرفتم دانشگاه و اگه کسی بهم می‌گفت دوسم داره فکر میکردم دستم انداخته ....اما ببین گذشت برای تو هم میگذره 

و کارما خیلی چیز عجیبی الان برادرم ساعت ها دیر میاد سرسفره و هیچی نمیتونن بگن بهش 

هر رفتاری که با من میکردن میبینم عکسش رو برادرم باهاشون می‌کنه خیلیم بهش محبت میکنن و ذره ای قدرشون رو نمیدونه و من قشنگ نشستم ب تماشا 

در نهایت فقط و فقط خودت خودتو دوس داشته باش و مهم این که خدا دوستت داشته باشه بنده خدا چیکاره ست ...

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
تو خودت رو ناراحت نکن ببین لاندکه می‌نویسم خیلی خوابالو هستم اما دلم نیومد ننویسم گفتم شاید ذره ای ...

مشکل اینجاست که بازم متوجه نمیشن از کجا میخورن

البته من مشکل شما رو ندارم از مادربزرگ و خالم ضربه خوردم

مشکل اینجاست که بازم متوجه نمیشن از کجا میخورن البته من مشکل شما رو ندارم از مادربزرگ و خالم ضربه خ ...

نه متوجه نمیشن هرگز متوجه نمیشن ...

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا