2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ندارم.

تلگرام مادر تمام پلتفرمای فضای مجازیه. هرچی تو اینستا و توییتر و تیک تاک و پینترست و یوتیوب وایرال شه تو تلگرام میتونی پیدا کنی 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

واح واح چقد از دنیا عقبی تو🖐😏

چی میگی خواهر

خیلی هم آرامش بیشتری داری خوشبحالت ب خدا😒🤍

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

واح واح چقد از دنیا عقبی تو🖐😏 چی میگی خواهر خیلی هم آرامش بیشتری داری خوشبحالت ب خدا😒🤍

چه میدونم من اصلا نمیرم از وقتی حذف کردم سمت گوشی خونوادم همش تو گوشین منم اعصابم خورد میشه 

نه به خدا عقب نیستی همه وقت آدم فضای مجازی میگیره

من چندروز پیش یه متخصص گوش رفتم به بدبختی نوبت گرفته بودم معروفه نوبتاش هم دیر به دیره گوشیش نوکیا ساده بود اصلا باورم نمیشد همش نگاه گوشیش میکردم

نه تنها بد که نیست، به نظرم یه ویژگیه مثبته.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل