باید کمتر بیام اینجا ،به قول یکی از دوستام میگفت جای تو اونجا نیست 😄 با کمترین دانش یا تجربه ای نظر میدن ،بیخیال ،جمعتون بخیر ،فقط میام تاپیکای مثبت رومیخونم زین پس ... 🌹❤️🤍🍀
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
یکی نوشته شوهرم بهم طعنه زد به نظرتون چیکار کنم ؟ اومدن نوشتن حتما طلاق یا تایپکای زشت جنسی زیاد شده ...یا بچه های ۱۷-۱۸ سال میان راجع به قوی ترین مسائل زندگی که نیاز به تجربه داره نظر قاطعانه میده ...یکی شوهرش روانشناسه ،خودش میاد تو سایت مشاوره میده 😄امروز کم آوردم رسما
یکی از پست هاتوتو ک خوندم دیدم شما ام از آدم هاس سم چیزی کم ندارید
بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔