2777
2789
عنوان

آدمهای سمی سایت خیلی زیاد شدن

141 بازدید | 11 پست

باید کمتر بیام اینجا ،به قول یکی از دوستام میگفت جای تو اونجا نیست 😄 با کمترین دانش یا تجربه ای نظر میدن ،بیخیال ،جمعتون بخیر ،فقط میام تاپیکای مثبت رو‌میخونم زین پس ... 🌹❤️🤍🍀

الهی مرا آن ده که آن به ... 

🤷🏻‍♀️👋🏻

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حوصلم سرمیره میام سایت.تاپیک مثبت نمیبینم.

آره واقعا منم کم میبینم ،خیلی بد شده سایت ،کاش میشد گروه زد از یه سریا جدا شد و تاپیکاشونو ندید

یه جوری میگی جای من اینجا نیست انگار دختر شاهی چیزی هستی  خوشت نمیاو خدافظ راه باز جاده دراز&n ...

از دختر شاه چیزی کمتر ندارم ،بی تربیت بی خانواده ،همین شماها هستین که گند زدین به سایت

و متخصص تو زندگی زناشویی

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

[QUOTE=327735853]از دختر شاه چیزی کمتر ندارم ،بی تربیت بی خانواده ،همین شماها هستین که گند زدین به 

@نی_نی_یار_پنج 

@نی_نی_یار_شب‍ 

@نی_نی_یار۳

عزیزم این کاربر میخواد تعلیق شه داره توهین و فحاشی میکنه پیشاپیش ممنون از رسیدگی شما 

و متخصص تو زندگی زناشویی

یکی نوشته شوهرم بهم طعنه زد به نظرتون چیکار کنم ؟ اومدن نوشتن حتما طلاق یا تایپکای زشت جنسی زیاد شده ...یا بچه های ۱۷-۱۸ سال میان راجع به قوی ترین مسائل زندگی که نیاز به تجربه داره نظر قاطعانه میده ...یکی شوهرش روانشناسه ،خودش میاد تو سایت مشاوره میده 😄امروز کم آوردم رسما

یه جوری میگی جای من اینجا نیست انگار دختر شاهی چیزی هستی  خوشت نمیاو خدافظ راه باز جاده دراز&n ...

@نی_نی_یار_41‍ 

سلام نی نی یار ،این کاربر به من بی احترامی کرده و بیخیال هم نمیشه ،لطفا تاپیکای خودشم بررسی کنید ممنون

اوکی ولی حق توهین و فحاشی به کاربرا رو ندارید 

یکی از پست هاتوتو ک خوندم دیدم شما ام از آدم هاس سم چیزی کم ندارید 

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔