2777
2789
عنوان

خواستگاری

331 بازدید | 25 پست

سلام

یه سوال داشتم میخواستم کمکم کنین

راستش من یه همکلاسی داشتم که به نظرم خیلی ادم خوبی میومد و یه مدت هم روش کراش بودم😁

اونم رفتارش طوری بود که دوستام همیشه بهم میگفتن روی من کراش زده.

الان چهار ساله میشناسمش و چندوقت پیش بهم درخواست داد. ینی درخواست ازدواج

فقط نمیدونم چیکار کنم. قبول کنم یا نه.

ادم باحالیه ولی یه مدلیه. خیلی مودیه و این اذیتم میکنه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت رفت و آمد کن باهاش برو بیرون

بهتر بشناسش ببین اگه اخلاقتون بهم میخوره اون موقع بهش بگو رسمیش کنین

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

اگه دمدمیه ک‌پیرمیشی 

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
یه مدت رفت و آمد کن باهاش برو بیرون بهتر بشناسش ببین اگه اخلاقتون بهم میخوره اون موقع بهش بگو رسمیش ...

امضات‌تمام زندگیتو‌منو‌توی‌دو‌خط‌گف.چقدر الان خودتو‌دوس دارم..

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
یه مدت رفت و آمد کن باهاش برو بیرون بهتر بشناسش ببین اگه اخلاقتون بهم میخوره اون موقع بهش بگو رسمیش ...

ببین میگم پنج ساله میشناسمش و باهم رفیق بودیم خیلی اخلاقش اوکیه

ولی خب من به عنوان دوست میشناسمش نه یه همسر

از طرفی هم علاقه ای به رابطه داشتن و ازدواج و اینا ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امضات‌تمام زندگیتو‌منو‌توی‌دو‌خط‌گف.چقدر الان خودتو‌دوس دارم..

قربونت برم خدا آرامش بده به دلت

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

اگه دمدمیه ک‌پیرمیشی 

ببین یه مدلیه

مثلا توی این پنج سال اینجوری بود که یهو پیام میداد کلی حرف میزد صمیمی بود چرت و پرت میگفت ولی یه دفعه لحنش عوض میشد یا میرفت دیگه تا فرداش سین نمیکرد پیامام رو

خودشم یه بار میگفت من خیلی مودی ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین یه مدلیه مثلا توی این پنج سال اینجوری بود که یهو پیام میداد کلی حرف میزد صمیمی بود چرت و پرت م ...

پس بدرد نمیخوره.خیلی بده اینجور

پس بدرد نمیخوره.خیلی بده اینجور

اخه خیلی خوبههه😂😂😂😂

ببین من خواستگارای خوب و بد داشتم زیاد

بدون فکر همشون رو رد کردم چون قصد ازدواج نداشتم و بدم میومد از این چیزا

این اولین نفره که انقدر درگیرم کرده 

و تنها کسیه که یه مدت روش کراش بودم

1
5
10
15
20