2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 25 پست
ببین میگم پنج ساله میشناسمش و باهم رفیق بودیم خیلی اخلاقش اوکیه ولی خب من به عنوان دوست میشناسمش نه ...

درسته.. احتمالا چون به چشم رابطه جدی بهش نگاه نکردی حس خوبی نداری به ازدواج

آدمش که مناسب باشه قطعا عاشق زندگی مشترک میشی..همه چی به اون ادمه بستگی داره

ولی همین اول این حرفا رو بهش بزن که مطمئن نیستی که امیدوار نباشه واسه ارتباط صد در صدی

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته.. احتمالا چون به چشم رابطه جدی بهش نگاه نکردی حس خوبی نداری به ازدواج آدمش که مناسب باشه قطعا ...

وای اصن نمیدونم چیکار کنم😢😢😢

حتی هیچوقت تجربه رابطه و اینا نداشتم و الان پشیمونم از این موضوع

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اصن نمیدونم چیکار کنم😢😢😢 حتی هیچوقت تجربه رابطه و اینا نداشتم و الان پشیمونم از این موضوع

اشکالی نداره به مرور دستت میاد که باید چیکار کنی

بنظر من بیشتر دربارش فکر کن اگه پسر خوبیه..یکم ارتباطتو باهاش جدی تر و بهتر کن ببین نظرت عوض میشه یا نه

که اونم صددرصد امیدوار نباشه که قبول میکنی

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

اشکالی نداره به مرور دستت میاد که باید چیکار کنی بنظر من بیشتر دربارش فکر کن اگه پسر خوبیه..یکم ارت ...

مرسی از کمکت

دقیق نمیدونم اخه اصن دوست ندترم ازدواج کنم ازین چیزا چندشم میشه ولی از طرفی چون اونه خوشم میاد ازش😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه خیلی خوبههه😂😂😂😂 ببین من خواستگارای خوب و بد داشتم زیاد بدون فکر همشون رو رد کردم چون قصد ا ...

خب برید مشاوره

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
خب برید مشاوره

نه دیگه فلا تو مرحله اوله

اون درخواست داده و من باید بله یا نه بگم

الان اصن به حد مشاوره نرسیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی از کمکت دقیق نمیدونم اخه اصن دوست ندترم ازدواج کنم ازین چیزا چندشم میشه ولی از طرفی چون اونه خ ...

قربونت

گفتم که ببین آدم توی رابطه وقتی بره اونم با آدم درستش قطعا علاقه مند میشه به زندگی

برعکس وقتی طرفت آدم درستی نباشه زده میشی از زندگی

قربونت گفتم که ببین آدم توی رابطه وقتی بره اونم با آدم درستش قطعا علاقه مند میشه به زندگی برعکس وق ...

خیلی میترسم

صحبت از یک عمر زندگیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی میترسم صحبت از یک عمر زندگیه

حق داری منم اوایل سنم کمتر بود خیلی ترس داشتم حتی میگفتم هیچوقت ازدواج نمیکنم

سن که می‌ره بالاتر انگار نیاز به یه همدم بیشتر حس میشه و مشتاق تر میشی واسه زندگی

حق داری منم اوایل سنم کمتر بود خیلی ترس داشتم حتی میگفتم هیچوقت ازدواج نمیکنم سن که می‌ره بالاتر ان ...

😢😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40