2789
عنوان

بچه ها بیایید

195 بازدید | 34 پست

بچه ها من و پسرعموم با هم دوست بودیم بعد اوایل رابطه امون خیلی خوب بود خیلی تلاش کرد منو به دست آورد ۵ سال صبر کرد تا من قبولش کنم ی مدت قهر کردیم یک ماه بعد از اون  پسرعموم اینطوری بود که ی وقتایی ی روز دوروز نبود بعد من بهش گفتم که از این کار خیلی ناراحتم و اینکه تو به من توجهی نداری گفت معذرت می خوام و تکرار نمیشه و۳ روز بود که نبود بعد دیروز  پیام داد که من معذرت می خوام منو ببخش حالم چند روز بود خوب نبود و هنوزم حالم خوب نیست  منم گفتم چه فایده تو میدونستی که من از این کار ناراحت میشم و انجام دادی گفت حق با تو و من قلب تو رو شکستم و من دیگه به درد تو نمی خورم تو حق میگی و  من رو حلال کن و زندگی خوبی داشته باشی و اینکه من دوست دارم وگرنه بهت پیام نمی‌دادم بگم ببخشید 

منم دوسش دارم بهش گفتم  که اگه ببخشمت دیکه تکرار نمی کنی و هنوز جواب نداده آنلاین شده از دیروز ولی دریافت نکرده  توروخدا بگید چیکار کنم  دوست ندارم کات کنم باهاش نمیدونم چه غلطی کنم 😢🥺

یکی دیگه پیدا کرده 

کسی که کسیو دوست داره ولقعا این مدلی نیست رفتارش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقااااااا  نمیدونم 😢🥺

با فامیل جماعت تو رابطه نرو 

تو یک‌کلام کفتی خوشم نمیاد از این کار 

برات میبافه حلالم کن ال و بل که چی اخه !!

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عین شوهر من هست بعد از ۸ سال زندگی فهمیدم برا هر مردی نباید خط و نشون کشید چون یهو قیدت رو میزنه 

اون موقع اگر تو بخای بری  سمت مردی ک قیدت  رو زده دیگه کار یاد میگیره و میفهمه ک تو دنبالشی.زندگیت برعکس میشه اون ازت سواری میگیره و تو باید نازش رو بکشی.

هر مردی ی حدی داره برا تهدید کردن اونو پیدا کن 

بیشتر تهدید کنی خودت اسیب میبینی مگراینکه رابطتتون برات مهم نباشه و بگی تهش جداییه

با فامیل جماعت تو رابطه نرو  تو یک‌کلام کفتی خوشم نمیاد از این کار  برات میبافه حلالم کن ...

دوستم میگه خب اومده عذر خواهی کرده دیگه خودشو نمی تونه دار بزنه من میگم چرا اینجوری عذر خواهی کرد اگه واقعا حالش بد بود می گفت که ببخشید من اشتباهم رو جبران می کنم فقط تو نرو 

دوستم میگه خب اومده عذر خواهی کرده دیگه خودشو نمی تونه دار بزنه من میگم چرا اینجوری عذر خواهی کرد اگ ...

خیلی عاشقشی ارزش داره میتونی فرصت بدی 

الانم تو خرفتو زدی 

بهش زمان بذه خودشو‌ثابت کنه کرد که بهتر 

نکردم 

بای 

اره  نمیدونم چی بشه 🥺

صبر کن 

هر کی عاشقه ادعا داره باید نشون بده