2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با فامیل جماعت تو رابطه نرو  تو یک‌کلام کفتی خوشم نمیاد از این کار  برات میبافه حلالم کن ...

اصلا واسم قابل هضم نیست دوستی با همشهری ،چه برسه به فامیل 

یبار ی پسر همسایه بهم پیام داد واسه ازدواج

خیلی بدم اومد

فوری بلاکش کردم 

نمیدونم شاید م من اشتباه میکنم

اسی جان روابط دوستی با فامیل درجه یک واقعا پر از چالش میتونه باشه .

پسر عموجان هم ظاهرا یا واقعا یه مشکل جدی داره که عشق و عاشقی را از یادش برده .

با یکی وارد زندگیش شده که شما از یادش رفتی .

ولی انگار منتظره شما کات کنی تا باز عذاب وجدان خودش را کمتر کنه

متاهل❤️

نمیدونم دوستم که میگه وقتی عذر خواهی کرده دیگه می خوای چیکار کنه ..خودشو که نمی تونه دار بزنه 

من دیگه به درد تو نمی خورم تو حق میگی و  من رو حلال کن و زندگی خوبی داشته باشی و اینکه من دوست دارم وگرنه بهت پیام نمی‌دادم بگم ببخشید

کسی که بخواد هیچوقت نمیگه من به دردت نمیخورم 

ما دخترا هم وقتی بخواییم کسی رو از سر بازکنیم این حرفو میزنیم 

من دیگه به درد تو نمی خورم تو حق میگی و  من رو حلال کن و زندگی خوبی داشته باشی و اینکه من دوست ...

دقیقااااااا  یکی که خوشمون نیاد باهاش وارد رابطه بشم میگیم ما به درد هم نمی خوریم 

به خاطر خواهرم  بابام نذاشت بیاد خواستگاری   میگه اول باید خواهرت که از تو بزرگتر بعد ...

بنظرم زیاد پیگیرش نشو از این غیب شدنش و بعرش ک گفته ب دردت نمیخورم حس خوبی نگرفتم. پیگیر نشو ک بعدا پشیمون شی‌ بخوادت دوباره خودش میاد سمتت. ببین نمیتونی متوجه بشی این چن روز کجا بوده؟؟ غیر مستقیم از طریق فامیل و اینا 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

بنظرم زیاد پیگیرش نشو از این غیب شدنش و بعرش ک گفته ب دردت نمیخورم حس خوبی نگرفتم. پیگیر نشو ک بعدا ...

از دوستش پرسیدم گفت که من دیدمش ناراحت بود خیلی تو خودش بود   

بنظرم زیاد پیگیرش نشو از این غیب شدنش و بعرش ک گفته ب دردت نمیخورم حس خوبی نگرفتم. پیگیر نشو ک بعدا ...

ارهههه خودمم حس کردم   هیچ تلاشی برای نگه داشتن من نمی کنه معلوم نیست که دوستم داره یا نداره اصلانمیفهمم