2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من خیلی در حق امام زمان کوتاهی کردم 🥺 خیلی وقته باهاش درد و دل نکردم  قبلا برای ظهور ...

خب شروع کن از امروز 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ممنون عزیزم  چندباری خواستم نماز شب بخونم و موقعیتش هم فراهم بود ولی دست و دلم نمیرف بخونم 🥺 ...

خب اگه نصف شب نمیتونی عیب ندارع ی مدت در طول روز قضاش رو بخون کمکم کشیده میشی سمتش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشه و روزگار بر وفق مرداتون  بهترینا رو آرزومندم براتون

شمارتو بده ما ی گروه خوب تو ایتا داریم عالیه عضویت کنم

خب شروع کن از امروز 

ببخشید ولی متاسفانه تو نماز خواندن تنبلی میکنم و میبینی دو روز میخونم ولی بعد ول میکنم  ولی به خدا و اهل بیت اعتقاد دارم و حتی صلوات هم میفرسم صلوات رو دوست دارم 

حس میکنم این دورشدن من از خدا باعث شده از نظر روحی به مشکل برخوردم 

خب اگه نصف شب نمیتونی عیب ندارع ی مدت در طول روز قضاش رو بخون کمکم کشیده میشی سمتش

افکار منفی خیلی میاد تو ذهنم 

و اگه تاپيک قبلی ام رو خونده باشی مدتی هس فکر خودکشی میزنه به سرم 

یه بارم تصمیم جدی داشتم 

افکار منفی خیلی میاد تو ذهنم  و اگه تاپيک قبلی ام رو خونده باشی مدتی هس فکر خودکشی میزنه به سر ...

ناراحت شدم عزیزم ان شاالله ک حالت خوب بشه دوست داری بیا تو گروهمون اونجا باهم درددل هم میکنیم بدردت میخوره