2777
2789
عنوان

همکار

297 بازدید | 9 پست

من خودم یه خانم هستم ولی واقعا گله مند هستم از خانمها 

به این دلیل که اصلا نه قدرت ریسک دارن نه تجریه جمع اقایون همگی باهم شوخی و خنده اگر واقعا دپست باشن و همکار من مثلا با صمیمی ترین دوست خودم همکارم یه جاهایی میخوام خفه اش کنم اولا اینکه هرجا میریم ماموریت انقدر حرف میزنه که میخواد بگه من نامبر وان حرفه هستم طوری که اخرین بار رفتیم طرف گفت مثل اینکه شما دوستم سابقه اش بیشتره . من خیلی ناراحت شدم دوستم اصلا فرصت حرفیدن بمن نمیده وقتی  میخواد خسابی رو ببینه چنان ژست میکیره بغد میگکه من تو فکر حسابم من که دویتش هستم حرصم میکیره  هرجا میخوام بریم اون تصممیم میگیره بدم میاد  ای اینکه رفتیم اصفهان ماموریت بعد ۱۲ سال ردپستش بهش پیام  داده بیا خونه ما دوستش خونه اش نجف اباد بود من واقعا دپست نداشتم برم چون خساه سدم واینکه دوست من درحق من اینجوری نیست واقعا حرص خوردم چرا رفتم خونه دوستش دپستم براش فقط یه  بسته گز خریده بود واقعا نمیدونم چکار کنم چجوری رفتار کنم با دوستم از وقتی دویتم هست احساس میکنم سرکار هم اضافی هستم اون هست همه حسابها پ میبینه دیگه 

عین ملا لغتی ها هم هست 

واقعیت اینه که امروز و در دنیای الان مهمه که بلد باشی خودت رو چجوری پرزنت کنی. هیچ بلد نباش ولی اعتماد ب نفس داشته باشی و زبون و جوری خودت رو معرفی کنی که انگار خدای کاری بقیه هم باورشون میشه. و فک میکنم همکارتون این داستان رو خوب بلده. ارتباط گرفتن و ابراز وجود کردن رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت اینه که امروز و در دنیای الان مهمه که بلد باشی خودت رو چجوری پرزنت کنی. هیچ بلد نباش ولی اعتم ...

میدونبد همکار من بیشنر دوست داره خودش رو نشون بده و من این رو نمپستندم احساس میکنم با یه ادم کاملا بی معرفت وترسو طر ف عستم 

میدونبد همکار من بیشنر دوست داره خودش رو نشون بده و من این رو نمپستندم احساس میکنم با یه ادم کاملا ب ...

مشخصه ک میخواد خودش رو نشون بده. و انگار هم موفقه دیگه تو این کار نیست؟ 

واقعیت اینه که امروز و در دنیای الان مهمه که بلد باشی خودت رو چجوری پرزنت کنی. هیچ بلد نباش ولی اعتم ...

فعلا یه هفته بدلیل امتحان ارتقا شغلی نمیرم  سرکار  ولی میخوام بعد یه هفته  باقدرت برم سرکار واینکه اقایون  کمتر اینجوری هستن من از رقابت برای هیچ متنفرم 

فعلا یه هفته بدلیل امتحان ارتقا شغلی نمیرم  سرکار  ولی میخوام بعد یه هفته  باقدرت برم ...

اقایون محل کار معمولا بی حاشیه ترن و سرشون ب کار خودشونه. ب نظرم از این ب بعد شما هم مثل اون رفتار کن و از توانایی هات بگو و ب رخ بکش

مشخصه ک میخواد خودش رو نشون بده. و انگار هم موفقه دیگه تو این کار نیست؟ 

بدم میاد  حس بی معرفت بودن وکمبود داشتن  از اون بمن دست میده  من خودم اینجور نیستم  مثلا وقتی ازش تعریف میشه یه جوری رفتار میکنه که دیکران ببازن 

اقایون محل کار معمولا بی حاشیه ترن و سرشون ب کار خودشونه. ب نظرم از این ب بعد شما هم مثل اون رفتار ک ...

میذونی مثلا خودش جز دوست صمیمی من حستب میگنه ولی من چنین احساسی ندارم  اون خیلی خلیب دری خون نکته سنج  و دقیق گاهی وقتها منابع رو هدر میده