2777
2789
چرا چیشده؟

قراره به مناسبت ۲۲ بهمن مدرسمون تعطیل بشه ولی شنبه تعطیل نیس  دوستم گفته بیاید باغ ما و دوستاشم دوست کرده اونا همشون آیفون پرو مکس و هیکل خوب و لباسای خوشگل من قراره برم اونجا بر عکس اونا من چاقم و لباس خوب ندارم و گوشیم ایفون ۶ عه .حتا به گرد پاشون هم نمیرسم. از طرفی مامان دوستم هی داره به مامانم اصرار میکنه که بیاید بیاید منم تو بدبخت بیچاره هیچوقت مثل دیگران نبودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲🥲🥲 

اسی بنظرم اعتماد به نفس داشته باشی همه چیز داری

اینایی ک گفتی خیلی از دخترای تو سن تو و بزرگ تر از تو ندارن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

قراره به مناسبت ۲۲ بهمن مدرسمون تعطیل بشه ولی شنبه تعطیل نیس  دوستم گفته بیاید باغ ما و دوستاشم ...

عزیزم 

چرا اینطوری فکر می‌کنی 

اتفاقا آدم های تپل خییییلی هم بانمکن 

و اگه این طور نبود اصرار نمی‌کردم که بری 

گوشی هم میتونی درنیاری 

دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀

خوب نرو 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

طول میکشه بفهمی کافی هستی 

ولی سعی کن ارایش کنی 

نه زیاد 

کانتور کن 

بعد لباسی بپوش به اندامت بیاد 

میخوام مثل یه خواهر اینو بهت بگم 

من بیست و دو سالمه دوران دبیرستان نود کیلو بودم 

اون موقع یه دختری بود صد و شیش بود 

همیشه با همون هیکل عکس میزاشت با لباس های کوتاه حتی 

و همیشه جز ادم های محبوب کلاس بود 

ولی من از خودم شرم داشتم عکس نمیذاشتم 

الان فهمیدم اون چقدر از من جلو تر بوده و من متوهم بودم 

اگر چاق با اعتماد به نفس باشی 

هیچکس به چشم بد نگات نمیکنه 

بعدشم 

در مورد گوشیت بگو 

گوشی امو زیاد گم میکنم 

بابام گفته دیگه نمیگرم 

سعی کن با اعتماد به نفس باشی 

من ی هفته داشتم درس میخوندم تا ساعت ۳ شب میخوندم تا بتونم خانوادم راضی نگه دارم ازشون بعد ۲ سال ی خواهش داشتم که ی گوشی برام بخرن ولی هر چی میگم بابام میگه نه. مامان و بابام دو تاشون هر هفته کلی لباس میخرم دوتاشونم گوشی خوب دارن ولی من چی؟ هیچی ندارم طوری که توی زمستون فقط ی هودی داشتم بپوشم برم بیرون الانم همه ی لباسام تکرارین دوستم خودش هر دفعه میریم بیرون لباسای خیلی خوشگل میپوشه مامانم اصرار داره میگه تو خیلی سختگیری فقط میخوایم خوش بگذره ولی... ابروی من میره😭😭