2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

481 بازدید | 47 پست

خواهرشوهرم بغیر از اینکه خواهرشوهره با بابام اینا نسبت فامیلی داره 

داداشم تهرانه ما یه شهر دیگه 

پاشده رفته تهران  با عمم بعد میرن خونه داداش من   زنداداشم خونه مامانش بوده خونه نبوده

بعد من به شوهر م گفتم آبجیت چکارایی میکنه پاشده رفته خونه داداش من شب خوابیده وقتی زنش نبوده اخه خیلی زشته

شوهر احمقم رفته به باباش گفته که جلو فلانی رو بگیر انقد ولگرد شده بعد خواهرشوهرم منو از اینستا انفالو کرده 

چه واکنشی نشون بدم؟

هیچ ،،،منم نبودم دستم بود تقصیر استینم بود،مهم حرفت بود ک رسیده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم عیب نداره و لازم بوده همچین چیزی بگی و به گوشش برسه ، اخه ادم خودش باید تکلیف و حد خودش رو بدونه ، وقتی زن خونه خونه نیست کجا رفته و خوابیده

حالا اگه تو میرفتی مثلا میگفتیم پیش داداشت بودی ، دیگه بقیه معنی نداره

کار خوبی کرده شوهرت سکوت کن آروم بکش کنار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.