لیلی۵۴ مدیر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 40 عنوان همکارای خانم اداره شوهرم رو مخم رفتن | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 17 پست سلام دوستان شوهرم توی بیمارستان کار میکنه ، همکارای خانوم خیلی باهاش شوخی میکنن ، هی ازش تعریف میکنن ، حرف میزنن ، درد و دل میکننمن حرصم میگیرهچیکار کنم رابطه شو باهاشون کم کنه یا از خوشش نیاد باهاشون گرم بگیره 1402/11/20 | 00:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 40 شوهرمنم کادر درمانه شاید بین 40 تازن کار کنه ولی خیالم راحته چون سپردمش به خدا بسپرش به خدا ازش بخو ... چقدر خوبه این اخلاق برعکس شوهر من خوش اخلاق و بگو و بخنده با همه همینم بدتر کرده
marinoo عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3703 یعنی فک میکنید بی خودی ناراحتم؟ و از شوخی و این حرفا منظوری ندارن؟ بی خودی ناراحت نیستی همسرته روش تعصب داری اما محیط بیمارستان همینجوریه چون اصولا تایم کار زیاد و شیفت زیاده وقتی خستن با دیوار که نمیتونن صحبت کنناما محیط سالم فقط حرف و جنسیت اونجا اهمیتی نداره، فضا اونجوریه
mahبانو63 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2900 چقدر خوبه این اخلاق برعکس شوهر من خوش اخلاق و بگو و بخنده با همه همینم بدتر کرده کاری نمیتونی کنی پس آرامشتو حفظ کنوبهش بگو از این اخلاقت بعضیا سو استفاده میکننوهمونی که گفتم به خدا توکل کن