2777
2789

سلام دوستان شوهرم توی بیمارستان کار می‌کنه ، همکارای خانوم خیلی باهاش شوخی میکنن ، هی ازش تعریف میکنن ، حرف میزنن ، درد و دل میکنن

من حرصم میگیره

چیکار کنم رابطه شو باهاشون کم کنه 

یا از خوشش نیاد باهاشون گرم بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متأسفانه انگار توی کادر درمان صمیمیت عادیه اگه از شوهرت مطمعنی بهتره بیخیال بشی

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

فکر میکنم جو همکارا تو بیمارستان همینه...واسه خودشون ظاهرا عادیه...باهاش حرف بزن بگو اینطوری فکرت همش اونجاست حس بدی میگیری سعی کنه یکم سرسنگین تر باشه تو خیالت راحت تر باشه...خودشو بذاره جای تو اگه با همکارای اقات خیلی گرم بگیری چه حسی پیدا میکنه؟...بعد بگو پس توهم لطفا بیشتر حواست باشه که منم خیالم راحت تر باشه کمتر فکر و خیال کنم

خودش میاد تعریف می‌کنه  خانم فلانی اینجوری گفته  خانم بهمانی فلان حرف زده  با خنده ...

یکبار بگو خانم فلانی غلط کرده

خانم فلانی بیجا کرده

خانم فلانی شکر خورده

تا خودشو جمع کنه😐

ولی همینکه میاد میگه یعنی ریگی به کفشش نیست

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
یکبار بگو خانم فلانی غلط کرده خانم فلانی بیجا کرده خانم فلانی شکر خورده تا خودشو جمع کنه😐 ولی ه ...

بخدا خیلی دوست دارم بگم 

ولی میگم نکنه دیگه مخفی کاری کنه و نگه 

ولی واقعاً شوخی ها و مسخره بازیاشون رو مخم رفته

هی ازش تعریف میکنن 

چقدر آقایی ، چقدر کارت درسته شما ، چقدر فلانی 

اینم خوشش میاد دیگه 

شوهرمنم کادر درمانه شاید بین 40 تازن کار کنه ولی خیالم راحته چون سپردمش به خدا

بسپرش به خدا ازش بخواه خودش مراقب شوهرت باشه

تمها حسن شوهرمن اینه یه جورایی بداخلاق نشون میده

واین باعث میشه همه حواسشونو جمع کنن خیلی دور وبرش نیان