2777
2789
عنوان

کارت شوهرم

470 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.شوهرم رو گوشیش همراه بانک ملت داره آیا میشه منم رو گوشی خودم با همون کارت وشماره شوهرم نصب کنم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو هرگوشی فقط با کارتی که به اسم صاحب گوشی هس میشه نصب کرد در نتیجه روگوشی شما نمیشه

با شماره شوهرم هم نمیشه

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
سیم کارت شوهرتو بنداز تو گوشیت بعد رمز همراه بانک بلد باشی میتونی 

نمیشه رو گوشی اون باشه موقع که پیام میره براش پیام بهم بدهه

فک نکنم کدبه گوشیوشماره اون میاد

خوب اون کدو بهم بده 

با شماره شوهرم هم نمیشه

نه. شما فقط کارتهایی که مال خودته میتونی روگوشی نصب کنی

میتونی برای امتحان سیمکارت شوهرتو بندازی روگوشیت و همراه بانک نصب کنی... ببینی میشه؟ 

ولی خب اگر هم اوکی بشه بعدش هربار بخای از همراه بانک استفاده کنی اول برا ایشون کد میره که ایشون باید برات بفرسته..یکم زمانبر و سخته

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
سلام عزیزم . کارتون ب کجا رسید شوهرت با اون دختره ب خواهرشوهرت گفتی  ب شوهرت چی چیکار کرد با او ...

سلام گلم مرسی شما خوبید به خواهر شوهرم نگفتم کم محل میکنم ولی به شوهرم گفتم کلی دعوا کردیم وگف که فعلآ صیغه ای است ولی عید نوروز جشن عروسی بگیرن واز موقع موضوع ممنوع شده زن دوم اینم هروز دعوا که یا اجازه کتبی که زن بگیرم بهم بده یا ازخونم بیرونت میکنم .ولی منو بکشه هم هیچ کدوم قبول نمیکنم همینجوری جگرم خون کردن منم نمی‌زارم به این راحتی به خواستشون برسن