چشمگریانم مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 عنوان کارت شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 18 پست سلام دوستان.شوهرم رو گوشیش همراه بانک ملت داره آیا میشه منم رو گوشی خودم با همون کارت وشماره شوهرم نصب کنم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 1402/11/19 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7664 سلام گلم مرسی شما خوبید به خواهر شوهرم نگفتم کم محل میکنم ولی به شوهرم گفتم کلی دعوا کردیم وگف که فع ... عزیزم خدا بهت کمک کنه . ن قبول نکن چقد وقیحه شوهرت واقعا چطور تو روت اینارو میگه ... مهریه نداری تهدیدش کنی بگی بده برا خودت چیزایی جمع کن حتما دست خالی نباشی یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 عزیزم خدا بهت کمک کنه . ن قبول نکن چقد وقیحه شوهرت واقعا چطور تو روت اینارو میگه ... مهریه نداری تهد ... ممنون گلم.مهریه دارم ولی میگم برای طلاق همیشه وقت هست اگه برم راحت میتونه ازدواج کنن به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7664 ممنون گلم.مهریه دارم ولی میگم برای طلاق همیشه وقت هست اگه برم راحت میتونه ازدواج کنن اره عزیزم راحت نرو خوش ب حالش بشه . بلخره توام عمرو جوونیتو عصاب روانتو کذاشتی تو زندگی باهاش یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 اره عزیزم راحت نرو خوش ب حالش بشه . بلخره توام عمرو جوونیتو عصاب روانتو کذاشتی تو زندگی باهاش نه نمیرم حالا به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات