2777
2789
عنوان

کمکم کنیددد😭😭😭

84 بازدید | 6 پست

اقا با یه پسری رفیق شدم یه سالو نیمی میشه حسمون دو طرفس خیلی بچه پاک و ساده ایه و همو خیلی دوس داریم اما یه مشکلی هس اونم اینه ک انگاری روانیه این یه بحث کوچیکی بینمون میشه میبینی با چاقو دست و کلشو اینارو خط خطی کرده همه رو هم عمیق میزنه کم کم دارم ازش میترسم کمکم کنید تورو خدا

اوه اوه داداشمون اعصاب نداره 

حضوری؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باهاش ادامه نده عزیزم،من دقیقا این مورد رو دیدم توی آشناها که دختره عاشقش شده به زور و اصرار و خودزنی اومده خانواده خودش و دختره رو راضی کرد،ازدواج کردن الان دختره پشیمونه،چون این جور آدما عصبی هستن،هر مشکلی پیش بیاد اول خودشو با چاقو میزنه بعد دختره رو کتک میزنه،حتی بچه هم دارن الان که اونم میزنه ،تو رو خدا به خودت رحم کن

۲۷ سالشه .ن والا بخدا همینجوریه دیگه چی بگم تا باورتون شه🥲

کلا بهت گفتم اینطور ادما یه خورده ولوم صدات بره بالا شروع میکنن

ببین میتونی ببریش پیش روانشناس چون ممکنه این حرکتش ریشه در بچگیش داشته باشه 

زمان ثابت کرده همتونو...