2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق بشم

251 بازدید | 26 پست

وزنم پایینه bmi زیر حد نرمال خیلی بد غذام و عادت کردم به غذا نخوردن اصن گشنم بشه متوجه نمیشم تا یهو سردرد میگیرم بخاطر کنکور باید بیشتر به خودم برسم ولی نمیدونم چیکار کنم وقت ندارم غذا درست کنم برا خودم و کلا بخاطر بی تجربگیم از غذا درست کردن خوشم نمیاد

اصن اعتماد به نفس ندارم بیشتر از دو ثانیه نمیتونم بدنمو تو آینه نگاه کنم بابام هم همش بهم گیر میده خیلی عذر میخوام ولی میگه س ینه هات خیلی کوچیکن بخاطر همینه

حالا بماند که همش به وزن نیست و ارثیه و همه خواهرام هم اینطورن ولی کلا میخوام با دوستام درد و دل کنم همشون طرفدار گروه های کی‌پاپ هستن و بهم میگن نه خیلی هم لاغریت خوبه در صورتی که از نظر پزشکی واقعا نیستم

هوف خیلی اعصابم خورده‌ چیکار کنم در طول روز چیا بخورم چطوری از غذا درست کردن خوشم بیاد که اگه وقت کنم واسه خودم درست کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثله تو لاغرم  اگه پول دستم اومد میرم دکتر تغذیه  راستش وقتی ادم تو زندگیش شاد نباشه ...

اره واقعا من اصن از بعد کرونا یه ادم دیگه شدم قبلا خیلی اجتماعی بودم با همه گرم میگرفتم همش ورزش میکردم الان همش تو خودمم بزوررررررر از خونه میزنم بیرون همش تو فکر و رویا پردازیام غرقم