2777
2789

خدایی هیچوقت تو ذوقش نمیزنم و همیشه یطوری ازش،تعریف میکنم ک کلی ذوق میکنه اما واقعا اینکه هر چند روز یه عالمه عکس از خودش میفرسه و تحت عنوان: یکم زیبایی ببین، حال میکنی دوستت انقد خوشگله و...

و من باید هربار ب شکل متفاوت ازش تعریف کنم واقعا از حوصله م خارجه . چون هم خیلی خوشم نمیاد تا آنلاین میشم با این حجم پیام روبه رو شم و هم دوس ندارم به زور از یکی تعریف کنم🤦🏼‍♀️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی شما هر دفعه زیاد و بی اندازه تعریف کنی معلومه بیشتر میفرسته..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

حتما دوستتون هم کلی کیف میکنه از بابت تعریف هاتون، بنظرم اگر باهاش راحتین به خودش بگین حرف بدی که نیست

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

سین نکن  سین کن عکس العمل نشون نده

اینجوری ک طرف فک میکنه عکسش زشته و اعتماد بنفسش پودر میشه🫠

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عکسشو ماهم ببینیم😂😂

یکی دوتا نیستش که

یه کوهه😂

چرا من جای دوستت خجالت کشیدم 😅

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
خواهر شوهر منم تقریبا این شکلیه  اون عکس از خودش نمیفرسته ولی زیادی از خودش تعریف میکنه و اصلا ...

وقتی تعریف میشنون آره خیلی حس خوبی از طرف مقابلشون میگیرن، ولی اگه طرف مقابلشون حس خوبی نداشته باشه و همش بخاطر حفظ رابطه باشه چی؟

عکس میده استیکر خنده بده دیگه نمیفرسته

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79