بچه م ده روزشه سینه م نوکش پهن و فرورفته س تو بیمارستان هرکاری کردن پریتارا نشد از ماساژ تا سرنگ و شیر برق تو خونه ز ماساژ تا اب گرم و خیلی چیزا اوایل با شیر دوش میدوشیدم سینه هامحجمگرف و پر شیر میدوشیدم به بچه میدادم اینقد سرم غر زدن زدن که روز به روز بی اشتها تر شدماز بس میگفتن این چیه ته پستونکش مشخص نیست این چیه ندوش چه فایده داره سبنه تو نمیگیره انگار من خوشم میومد اب سرد و گرم قاطی کنم حتی شوهرم پشتم نبود بگه به جهنم کم اذیت کنین بدبخت با بخیه و هزار مکافات مجبورم کردن کارکنم یه چشمم خون بود یه چشمم اشک مادرشوهرم وقتی شیر میدوشیدم کلی حرف بارم میکرد کلی بهم طعنه زدن الان از صبح فقط دو قطره شیر دارم به چشمم خونه یه چشمم اشک
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
چه اشکالی داره شیر خشک بده به حرف هیچ کسم اهمیت نده میفهمم درکت میکنم کاش ملت یاد بگیرن به زنی که تازه زایمان کرده حرف مفت نزن
منم دوتا بچمو شر خشک دادم همه که شرایط شیر دهی ندادن از همین امشب شیرخشک بده چرا بجه باید گشنه بمونه شماهم اذیت بشی
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
شیر دوشیدن مگه شیر را کم نمیکنه؟ الان بعداز ۱۰ روز فک بچه ات قوی ترشده ببین میتونه بگیره تلاش کن اگر نشد شیرخشک بدهوچاره ای نیست شیرخشک هم خوبه ، خودت را سرزنش نکن حتما شما تلاشت را کردی