2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۱۱/۱۹

316 بازدید | 18 پست

دختر خوشگلم سه سال و نیمشه که خیلی خیلی خیلی هوای مامانشو داره الهی فداش بشم من سرما خوردم از دیروز نچلوندمش دلم تنگ شده ب اش😄

امروز صبح تلفنی به همسرم گفتم کاهو خیار گوجه بخر 

دخترمم ازم دور بود داشت بازی می‌کرد به نظرم نشنید اصلا 😙

بعدشم داشتم پول میزاشتم تو کیف پس اندازم دخترم دید ووق کرد بشماره عین خودم پول دوسته بهش یه دهی دادم مال خودش کیف کنه دهی نمی‌گرفت تراول میخواست حالا😁

خلاصه سر ظهری که شوهرم آمد همون دم در وسیله ها رو داد دیدم فقط کاهو و کوجه خریده گفتم عه چرا خیار نخریدی پس شوهرمم گفت حواسم نبود و یه سیب بیار بخورم زود برم کار دارم تا برم براش میوه بیارم دیدم 

دیدم دخترم با یه لبخند مغرور  خرامان خرامان اومد تو خونه تو دستشم یه پلاستیک هویجه 😬

میگه مامان خوشت اومد برات هویج خریدم با پول خودم خریدم 🤐

یه وانتی تو کوچه همون دم در ما بود وسیله میفروخت 

شوهرم البته باهاش دعوا کرد بی اجازه رفته 

بعد میگه دیدی خودم بلد بودم خریدم دیگه همیشه من برات خرید میکنم تو خونه بمون 😪 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جووون  خدا نگه داره براتون

فدات عزیزدل

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

من فقط دارم فک میکنم اگه تو همون تایم یه ادم ناجور میبردتش الان چیکار میکردی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

وای دختر خیلی حواستو جمع کن،دو تا آدم بزرگسال تو خونه بودین،یه بچه سه ساله جلوی چشمتان جیم شده رفته ...

در خونه ما همیشه قفله شوهرم از بیرون اومد همون دم درم بودیم از دست خانم که میخواد کدبانو باشه و تو همه چی میخواد سرک بکشه🤕

خرامان خرامان رفت تو کوچه🤐🤐🤐

خرامان اومد تو که برات خرید کردم😶

خیلیم بانمکه🥺🥺

🥰🥰