2777
2789
عنوان

🎀♥️برای ظهور🎀♥️

1184 بازدید | 226 پست

سلام آقا جان❤️

🏝یا صاحب‌الزّمان!

ای مهربان ترین پدر!

امام_زمان !

ما را عفو کنید،

که عمریست نیازِ حقیقی‌مان را نفهمیدیم!

بر ما ببخشید که دین‌مان را

مثل دنیامان به بازی گرفته‌ایم!

ببخشید که خودمان را اسیرِ حاجاتِ بی‌پایانمان کردیم و شما را این گونه به استیصال کشانده‌ایم!

شرمنده‌ی شماییم

یا صاحب‌الزّمان

🔴🔴ختم به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرحه الشریف)

✨شروع ختم از روز نیمه شعبان

پایان ختم ۲۴رمضان المبارک✨

ذکر ختم:اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) 

هرروز به تعداد 100 مرتبه

هرکس مایل هست شرکت کنه اعلام کنه .اسم نویسی میشه التماس دعا🌿

✨ختم به نیت سلامتی وتعجیل در فرج آقا صاحب الزمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف ) اگه  مایل به شرکت هستین متن تاپیک رو بخونین التماس دعا

‍

@delbarasham ‍ 

@خانمحاجآقا  

@روزهای_بدون_تو  

@baharrrrr400  

@دختر_12  

✨ختم به نیت سلامتی وتعجیل در فرج آقا صاحب الزمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف ) اگه  مایل به شر ...

5

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ملوسکتونم  

@جان_و_جهانم  

@نون_بربریییی  

@اعتصامی  

@دختر_رئالی  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@روزهای_بدون_تو  

@afsooonnn  

@bibigolll  

@کاربریپاکشده  

@خادم_جمکران۳۱۳  

@ملوسکتونم     @جان_و_جهانم     @نون_بربریییی     @اعتصامی & ...

چله است عزیزم 

باید ۴۰ روز ۱۰۰ مرتبه بگی گلی 

من هستم 

مرسی تگ کردی گل 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

@11aye  

@ظهور313  

@خانمحاجآقا  

@دلخوشی1  

@baharrrrr400  

@گلیییی_خانم  

@گلنازززم2  

@ازهمراهان_امام  

@آوا_هسدم  

@امام_رضاجانم  

@emam_reza  

@دعایشب  

@دل_غمگین  

@پاستیل_شکری  

@کیوتمم