2777
2789
عنوان

دختری که دوست داشتم بهم نه گفت

253 بازدید | 28 پست

سلام من  حدود یک سال پیش از یکی از همکلاسی خوشم اومد تا چند ماه پیش که واقعا عاشقشون شدم در صورتی که واقعا فکرم را درگیر کرده بود اون موقع نگفتم بهش چون شخصیت درونگرا و خجالتی و گاهی هم مغرور داشت تا بعد از تعطیلات امسال که کلا رفتارش با من عوض شده بود سر همه کلاس ها جلو من وایمیساد و ارتباط چشمی برقرار می کرد یا در ردیف که من بودم می نشست و زمانی که کلاس تموم میشد هی به وسائلش ور می رفت تا من بخوام از کلاس خارج بشم و ارتباط چشمی بگیره یه روز به بهانه جزوه بهشون پیام دادم و ایشون 1روز جزوه جور کرده بود و فرستاده بود با این که میتونست بگه ندارم متاسفانه و زمانی که من بابت جزوه ازشون حضوری تشکر کردم نگاه کرد به چشمام و با یه لبخند خجالتی سرخ شود و جواب داد  خواهش میکنم و... گاهی هی میدم دوستام میگفتن سر کلاس خیلی بهت نگاه میکرد هم خودش هم دوستاش و دوستای من هم فهمیده بودن تا این که هفته که  رفتم و بهشون همه چیز را گفتم البته به خاطر این که بار اولم بود خیلی سریع و بدون مقدمه چینی رفتم و بهشون گفتم قبل این که بهشون بگم وقتی فامیلشون را گفتم خیلی خوشحال شد و طرف من اومد که ببینه من چیکار دارم و باز هم ارتباط چشمی برقرار کرد ولی وقتی گفتم من بهتون علاقه دارم میشه بیشتر با هم آشنا بشیم یهو نگاهش را دزدید و گفت نه متاسفانه .از دیروز احساس میکنم که این حرف دلش نبوده و روم هم نمیشه دلیلش را ازش بپرسم .نمیدونم دارم از این تضادها دیونه میشم از دیشب تا حالا اینقدر فکر کردم که دارم دیونه میشم اصلا خواب و خوراک نداشتم و... نمیدونم آیا چند ماه دیگه بهشون بگم دوباره و دوباره این هفته نمیدونم واقعا مظطرب بود کلا منو که میدید فرار میکرد و همینجور سر کلاس ناخوناش را میخورد این هفته در فضای مجازی هم واقعا کار های عصبی انجام میدادن مثل این که Bio اینستاگرامشون را قلب باند پیچی شده گذاشته بودن و... می‌خوام بدون آیا ممکنه پشیمون شده باشه یا اون لحظه وارد شک شده باشه چون واقعا وقتی که من بهشون گفتم یک لحظه رنگشون پرید چون من هم بی مقدمه و سریع رفتم سر اصل مسئله . دوباره سر یک کلاس های دیگه جدا از دوستاشون نشسته بود و هی نگاه می کرد ولی از بعد اون قضیه یعنی صحبته اینگار از من خجالت میکشه و... میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاسته دفعه اول قبول نکنه دوباره پیشنهاد بده 

البته اینکه تو رابطه باشه هم هست چون تو بیوش قلبه 

ولی تو رو هم میخاد البته با کسی ک تو رابطش بیشتر میخاد تو براش نمیکت ذخیره ای ک با اون کات کرد بیاد با تو

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

شاید فک کرده میخاد باش رل بزنی.باید دوباره باهاش حرف بزنی بگی سوتفاهم شده من از شما خوشم اومده.میخام با اطلاع خونواده ها باهام بیشتر اشنا بشیم بعدم که مشاوره قبل ازدواج و نامزدی

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇

باید کم کم پیش میرفتی

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
بالاخره یه پسر عاشق دیدم 🥰

ببخشید پروفتون معنی خاصی داره.البته اگ دوس داری بگو اگ نه هم شرمنده 😇

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇