2777
2789
عنوان

دختری که دوست داشتم بهم نه گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 28 پست
ب منم یکی حضوری و اون مدلی میگفت قطعا نه میگفتم بهش باید یه طور دیگه ای بیان میکردی چند بار پیوی می ...

ب من یکی حضوری گفت من اینقد ناراحت شدم.نمی دونم چرا😂😂

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم نیستم 😅 قشنگ بود حس کردن بزارم خوبه

عزیزم 🥲حس بدی داره که💋

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
اصلا وقتی یکی انقدر مستقیم میگه احساس میکنی باید نه بگی چون اگه بگی اره میگه دختره هول پیشنهاد بود ...

اره موافقم😂😂

دوباره مطرح کنید 

طبیعیه که بار اول قبول نکنه 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

اسی این قضیه مال خرداده این چن ماه ب نتیجه ای نرسیدی.اولین تایپیکت با این تایپیکت بعد این همه مدت هنو جوابتو نگرفتی.بنظرمن بیخیال شو دیگه.حرفات هنوز همون حرفاس.ایستگاه نگرفته باشی ها🙃🙃

من با این قضیه کاری ندارم و نمی تونمم قضاوت کنم  

ولی خدایی بعضی نگاه ها و رفتارها بی منظوره 

رو منظور برندارید

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید

من و شوهرمم هم کلاسی بودیم وقتی ازم خواستگاری کرد جواب منفی دادم البته من اصلا از شوهرم خوشم نمیومد..باور میکنی تا سال آخر صد بار اکمد جلو و جواب رد شنید ولی بالاخره یک سال بعد از فارغ التحصیلی دوباره اومد و من بهش جواب مثبت دادم چون خواستگار خوب نداشتم و گفتم حالا ک خودم عاشق نشدم حداقل بایکی ازدواج کنم ک عاشقمه و وقتی با هم ازدواج کردیم فهمیدم چقد تاثیر داره شوهرت عاشقت باشه خیلی خوش اخلاقه و هوامو داره..۸ ساله ازدواج کردیم و تا حالا مشکل خاصی نداشتیم و خیلی پیشرفت کرد و خیلی تو زندگیم هوامو داره نمیزاره کسی بگه بالا چشم زنت ابروئه و خیلی الان عاشقش شدم از اون بیشتر...اگه تلاش کنی و واقعا عاشقش باشی و پافشاری کنی و پا پس نکشی سرسخت ترین دخترو میتونی بدست بیاری..اگه واقعا دوسش داری باید صد بار دیگه هم شد ازش خواستگاری کنی ک بعدا حسرتشو تو دلت نداشته باشی