2777
2789

کنکوری ام 

با وجود اینکه دارم تلاش میکنم تا خانوادمو سر بلند کنم ولی اونا تلاش های منو نمی بینن و هر روز دعوا می کنن باهام که تو درس نمی خونی و تو هیچی نمیشی تو بی عرضه ایی و هیچ گوهی نیستی 🙂💔

هرچی دارم خودمو می کشم بفهمن دارن اشتباه می کنن نمیشه 🥺

دیگه خسته شدم از قضاوت ها و آزار و اذیت‌ها و زخم حرفاشون خستم :)))))))))))

هرچی بهشون میگم بهتون ثابت میکنم اشتباه میکنم میگن تو یکی زر مفت نزن بابا زیاد از این حرفا میزنی 💔💔

می‌خوام بشینم سر درسم ولی حرفاشون داره با روح و روانم بازی می کنه و تمرکز ازم گرفته چیکار کنم حالم بد 😭😭😭

هرچقدر ام انگیزه داشته باشم درس بخونم با وجود حرفا اونا بدتر انگیزه و ازم می گیرن😔😔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

درک میکنم

از شنیدن این حرفا خسته شدم بخدا اصلا بهم انگیزه‌ای نمیدن و همیشه باعث ناامید شدنمن با حرفاشون افسردم کردن 😭😭😭

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شنیدن این حرفا خسته شدم بخدا اصلا بهم انگیزه‌ای نمیدن و همیشه باعث ناامید شدنمن با حرفاشون افسردم ...

خب توهم کمتر ب خودت سخت بگیر وقتی قدرتو نمیدونن

حداقل مسوولیت افتخار اونا رو از رو دوش خودت بردار

واسه خودت بجنگ و درس بخون

رشتت چیه