2777
2789
عنوان

بچه ها بیان ینی جادوعه😑😑😑😑😑

305 بازدید | 24 پست

الان رفتم دم در دیدم پشت در خونه یه بسته نون لواش یه ده تومنی یه بسته اسفند یه تیکه زغال تو هم چپونده شده و توی یه نایلونه ینی جادو هی چیزیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسع همسایه یا کسیه افتاده

عه آخه یه تیکه ذغال کوچک بود اگه مثلاً اندازه قلیون بود میگفتم خرید کسی جا مونده ممنونم گفتی نه دلم قرص شد آخه چند وقت پیش پیاز و تخم مرغ تو هم شکوفنده بودن گفتم اینم لابد جادوعه😁😁😁😁😁

😑هرکی بوده ی ادم بی دست و پایی مث من بوده ک خریدشو گم کرده اخه نون لواش و جادو؟

چه بدونم بخدا اینقدر دم خونمون جادو میریزن گفتم اینم جدید آمده چند وقت پیش پیاز و تخم مرغ و تو تایوان شکوفنده بودن با یه سکه 

چه بدونم بخدا اینقدر دم خونمون جادو میریزن گفتم اینم جدید آمده چند وقت پیش پیاز و تخم مرغ و تو تایوا ...

اون لرای چشم زخم بوده دیوانه

همسایتون از پنجره پرت کرده

😂😂

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
احتمالش هست

دوستان گفتن نه که آخه بخدا اینقدر جادو میریزن دم خونمون گفتم اینم جدیده یا همسایه روبرویی پیاز و تخم مرغ و سکه یا بغلی کاغذ دعامیراره تو لگن آب دوروزه ببار میربزه کاغذشم میندا ه در خونمون یا خود کاغذ نمی یا طلسم پیدا شده گفتم اینم لابد اره

اون لرای چشم زخم بوده دیوانه همسایتون از پنجره پرت کرده 😂😂

مگه تخم مرغ خالی برا چشم نبود پیاز دیگه چیه آخه نه کاغذ دعا هم پیدا کردیم بغلیمون دوروزه یبار با لگن آب دعا می‌ریزه کاغذ زعفرانی رنگ توشه

دوستان گفتن نه که آخه بخدا اینقدر جادو میریزن دم خونمون گفتم اینم جدیده یا همسایه روبرویی پیاز و تخم ...

اون تخم مرغ و سکه احتمالا برای چشم زخم بوده

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
 مگه تخم مرغ خالی برا چشم نبود پیاز دیگه چیه آخه نه کاغذ دعا هم پیدا کردیم بغلیمون دوروزه یبار ...

وقتی کاغذ دعارو تو اب میذارن میخوان باطلش کنن

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
دوستان گفتن نه که آخه بخدا اینقدر جادو میریزن دم خونمون گفتم اینم جدیده یا همسایه روبرویی پیاز و تخم ...

از اون خونه بلتد شو برو

توان هر سری اسفند دود کن تو اسفند پوست پیاز با سیر بریز دود کن روش چهارقل ایت الکرسی بخون

پیاز بردار روش بنویس باطل کردم هر سحرو جاودیی که خلق زاده حوا در حق(اسم خودت)زاده(اسم مادر)

کا پیاز رو با این جمله پر کن بزار روی گاز بزار بسوزه در حین سوختن ۱بار سوره یاسین و ۳۱بار ایت الکرسی بخون

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚