2777
2789
عنوان

کراتین مو

293 بازدید | 26 پست

من دارم میرم بخوابم گفتم ۶ تا تاپیک روزمو بزنم سهمیه م تموم شه خیالم راحت بشه😏

از من به شما خواهرانه نصیحت برین پروتیین و کراتین تراپی کنین و به جون من دعا کنین. جای خوب

زندگیم از این رو به اون رو شد

چ زندگی داشتی که با تغییر حالت مو، از این رو ب اون رو شد!!!! زندگی ما فقط با ۱۰۰ میلیارد پول از این ...

طنز تلخ😂💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن آرگان بی سولفات😁 قاطی با گلرنگ😜

😂🩵

بعد فقط ریشه موهاتو شامپو میزنی یا ساقه ی موهارو هم میزنی؟ و اینکه هربار با شامپو بدون سولفات میشوری یا بعضی وقتا اخه شنیدم فقط دوبار در هفته با شامپو بدون سولفات بشوری موهارو کافیه

بعد اینکه ماسک و فقط به ساقه موها میزنی؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂🩵 بعد فقط ریشه موهاتو شامپو میزنی یا ساقه ی موهارو هم میزنی؟ و اینکه هربار با شامپو بدون سولفات ...

اره دقیقا درسته همش

شامپو بدون سولفات فقط ریشه. بعد میذارم کف بیاد روو ساقه

ماسک رو از ساقه میزنم کم کم میرم به ریشه ولی نمیزنم کف سرم که چرب بشه

هفته‌ای یبارم شامپو سولفات دار میزنم. من پن تن استفاده میکنم

اره دقیقا درسته همش شامپو بدون سولفات فقط ریشه. بعد میذارم کف بیاد روو ساقه ماسک رو از ساقه میزنم ...

من شامپو فری سولفات استفاده میکنم هرسری ولی خواهرم بهم گفت همیشه این شامپو رو نزن در هفته فقط دوبار فری سولفات استفاده کن بقیه روزا رو با شامپو بچه بشور ولی همیشه ماسکت و بعدش بزن

حالا میخوام از این به بعد همینکارو کنم چون هم احساس میکنم موهام درست شسته نمیشن و هم اینکه شامپوم زود به زود تموم میشه برعکس ماسکه که خیلی حجمش زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا درسته همش شامپو بدون سولفات فقط ریشه. بعد میذارم کف بیاد روو ساقه ماسک رو از ساقه میزنم ...

یعنی همیشه شامپو بدون سولفات استفاده میکنی بجاش یکبار سولفات دار استفاده میکنی؟ من برعکسشو شنیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40