2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 26 پست
من شامپو فری سولفات استفاده میکنم هرسری ولی خواهرم بهم گفت همیشه این شامپو رو نزن در هفته فقط دوبار ...

دلیلی که خواهرت گفت فقط دوبار فری سولفات بزن چیه؟

ببین من میدونم چربی رو خیلی خوب نمیگیره ولی چون من موهام خشکه مشکلی با این مسئله ندارم

تازه بعدم که از حموم میام روغن میزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی همیشه شامپو بدون سولفات استفاده میکنی بجاش یکبار سولفات دار استفاده میکنی؟ من برعکسشو شنیدم&nbs ...

اره

چون سولفات دار مو رو خشک میکنه بذار یه سرچی بزنم

دلیلی که خواهرت گفت فقط دوبار فری سولفات بزن چیه؟ ببین من میدونم چربی رو خیلی خوب نمیگیره ولی چون م ...

نمیدونم اونم با اینکه کراتین کرده همیشه این مدلی میشوره راضیه

روغن چی استفاده میکنی؟ من از چربی بعد موها بیزارم🥲 اگه قبل حموم باشه بعد بشه شستش خوبه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روغنم ارگان همه چی ارگان🤣

😂

مال من شامپو و ماسک موم ارگانه ولی روغن دیگه نمیزنم

روغن و در حالت عادی میزنی یا بعد میشوریش؟ بعد اینکه اون تایمی که شامپو فری سولفات نمیزنم و میشه بجاش شامپو بچه بزنم؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂 مال من شامپو و ماسک موم ارگانه ولی روغن دیگه نمیزنم روغن و در حالت عادی میزنی یا بعد میشوریش؟ ب ...

ببین منم نمیزنم خیلی

ولی اگه حس کنم ساقه هام خشکه میزنم یکم. اونی که روغن طوره برا قبل حرارته گرفتم مثلا اگه موهامو اتو بکشم یا فر کنم بزنم که استفاده‌ای نشده

شامپو بچه رو نمیدونم🥲