2777
2789
عنوان

دارم از دست همسایمون گریه میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ امان از همسایه بد،خدا بهت اونقدری بده که بری جای بهتر تو این شب عیدی.

عزیزمی قربونت برم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

والا همسایه بالایی ما هم همش داره یه سره بچش میدونه از صبح تا شب همیشه ام برای نماز صبح بیدار میشه با صدای گوشیش بیدار میشم همینجوری راه میره تا هشت نه صبح همه چیزو رو زمین میکشن ساعت دو صبح یه چیزی پرت میکنن پایین تازه چند بار هم زنگ زدم پلیس شکایت کردم آخر سرم فهمیدم خودش پلیسه (راستی تذکر هم داده شده ولی بدتر کردن مدیر ساختمون هم گفته ولی هیچی ) خوب میفهممت من تو کل زندگیم آرزوی یه شب خواب با آرامش مونده برام 

مدیر ساختمون دوبار گفتیم نمیخواد وجهه خودشو خراب کنه تذکر بده چون خودش اذیت نمیشه

خاک بر سرش که اسمش مدیر نباشه که نخواد رسیدگی کنه من باشم هعی به مدیر ساختمون زنگ میزنم وقتی اینا شلوغی دارن عاصیش میکنم تا تذکر بده

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

حق داری والا .  این مدل خانواده ها باید حتما طبقه اول خونه بگیرن که رفت و آمدشون برای هیچ همسای ...

هرروز مهمون دارن  به جز سر صدا تو شارژم باید لحاظ کنن پول آب و برق و گاز... 

ولی مگه اصلا به عقلشونم میرسه این چیزا

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

میدونی آدم گاهی از دهن به دهن شدن میترسه منم به شوهرم میگم تذکر بدیم میگه زنی که به دختر هفت سالش می ...

اینام همش زنو شوهر دعوا دارن به شوهرم میگم انتظار داری به تو احترام بذاره وقتی تذکر میدی

هرروز مهمون دارن  به جز سر صدا تو شارژم باید لحاظ کنن پول آب و برق و گاز...  ولی مگه اصلا ...

عزیزم نمیشه اون جارو بفروشین برین یه خونه ویلای بخرین

بر بالشی که از مرگ پرنده ها پُر است، نمیتوان خوابِ پرواز دید!

منم که خونه ویلایی ندارم درب به ساختمونه در همسایه که میزنن انگار داخل حال ما هست یابوق ماشینها صحبت کردن هاشون شکر خدا همسایه ای داشتیم دایم سرکتاب وبخت کشاهو دایم یه مشت زن جمع میکرد تو خونه ودر کوچه کوچه هم عرض کم دایم رومخم بود ساعت ۲ .۳ نیمه شب قالی میبافت .پاشد رفت اروم شد کوچه .انشالله خودشون درک کنن شما حرفی نزنید ولی واسه فهماندنشون یکبار همین حرکاتشونو با جشنی وسروصدا جبراندکنید تا بفهمند 

خب چرا بهش نمیگی؟ حتی اگر نمیتونی مستقیم بگی یه نامه بنویس و بنداز دم در یا داخل خونشون

تجربه دارم آخه از تذکر دادن

جهنم میکنن زندگی ادمو