2777
2789
عنوان

دلم گرفته

59 بازدید | 9 پست

دلم گرفته 

احساس تنهایی میکنم خانواده خوبی دارم شوهر خوبی دارم نمیدونم چمه 

خانواده همسرم خوب نیستن اما ربطی نداره ک من اینجوری احساس دلتنگی کنم 

دلم میخواد زودتر برم از این دنیا احساس بدی دارم 

نمیدونم شاید ته قلبم که خودم خبر ندارم از خانواده همسرم ناراضی ام و همونه ک اذیتم میکنه 

اما خیلیارو دیدم که شرایطشون وحشتناک بوده بازم روحیه خوبی دارن و حتی با خانواده همسر ی جا زندگی میکنن چرا من اینجوریم انقد ضعیفم

۱۰ روز قبل پریود تا پریود این حسا پیش میاد و طبیعیه 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تازه تموم شده

روتین جدید برنامه ریزی کن برا خودت ، پیاده روی ، باشگاه ، یادگیری یه چیزی مثل ارایشگری ، زبان ، پیشرفت کنی رشد کنی ، از خودت راضی میشی حالت خوب میشه . 

حتی یه تغییر توی ظاهر خودت یا خونت ، 

منظورم اینه هرکاری کن حالت خوب شه

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
روتین جدید برنامه ریزی کن برا خودت ، پیاده روی ، باشگاه ، یادگیری یه چیزی مثل ارایشگری ، زبان ، پیشر ...

منم دقیقا یا همین چیزها خودمو از افسردگی نجات دادم 

خیلی حال روحیم خراب شده بود 

روتین جدید برنامه ریزی کن برا خودت ، پیاده روی ، باشگاه ، یادگیری یه چیزی مثل ارایشگری ، زبان ، پیشر ...

اره دوستم خیلی دوس دارم برم ارایشگاه بلدم ولی بچه دارم چجوری برم 

منم دقیقا یا همین چیزها خودمو از افسردگی نجات دادم  خیلی حال روحیم خراب شده بود

افرین

2804
اره دوستم خیلی دوس دارم برم ارایشگاه بلدم ولی بچه دارم چجوری برم 

بچتم ببر با غذا و پتو اگه اتاق اضافه دارن ، یا چنساعت که میری بسپار به مادرت یا مادر شوهر یا خواهر