امشب غیرتمندانه بازی کردن از ته قلب میخواستن برنده ی بازی باشن تا دل مردمو خوشحال کنن که این کم چیزی نیست گرچه باختن ولی تلاششون وغیرتشون ارزشمند بود فقط حیف شانس باهاشون یار نبود ان شاالله روزهای بهترو پیروزیهای بزرگتر در انتظار همه ی مردم ایران باشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قطر قوی تر بود دفاعش بهتر بود پاس کاریش بهتر بود اروپایی بازی میکردن. باید قبول کرد
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
اکرم عفیف یه تنه هم گل زد هم پاس گل داد هم یه اخراجی گرفت
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**