2777
2789

مامانا شما چطور برخورد میکنین با خطراتی که بچه برای خودش ایجاد میکنه؟ مثلا فک کنین بچتون میره لبه ی مبل و میپره پایین ممکنه یه بارش با صورت پخش زمین بشه. یا هی میدویه و میپره هی میخوره زمین و.... 

من دیگه دارم از دستش دیوونه میشم.  یعنی فقط منم که انقد کم ظرفیتم؟ 

من یکساله دارم، هر چیز خطرناکو میگم بوف، اونم میگه بوف دیگه نمیره سمتش😂😂

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روزی هزار بار دلم میلرزه و از استرس اینکه اتفاقی براش بیفته قلبم میاد تو دهنم. بدون احتیاط یا داره میدوعه یا میپره‌ . دو سالشه 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

وای منم همش دارم میگم خطرناکه نکن گاهی هم عصبانی و داد.نمیدونم چطور بتونم مثل  بعضی مادرا  خونسرد یاشم.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
الان سر همین شوهرم باهام دعوا کرد پسرم عقب عقب راه می‌رفت پاش گیر کرد به اسباب بازیش پیچ خورد بدجور ...

حتما گفت چرا گفتی آخ

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من یکساله دارم، هر چیز خطرناکو میگم بوف، اونم میگه بوف دیگه نمیره سمتش😂😂

اینم سمت چیز خطرناک نمیره ولی میدوعه بعد یهو خودشو پرت میکنه هوا حواس گزتی میکنه. مخصوصا وقتی خوابش بیاد انگار انرژیش بیشتر میشه و غیر قابل کنترل میشه😐

والا کاری نمیکنم مگه اینکه خیلی خطرناک باشه

من شرایط منزل شما رو نمیدونم ولی چیزی که گفتی خطرناک نبود.

یادمه بچه ام با مداد رنگی نقاشی میکشید یکی از اقوام گفتن وااااااای خیلی مراقب باش یکی از همسایه هامون بچه اش با مداد رنگی بازی میکرد و فلان شد🤕 حالا من نباید بزارم با مداد رنگی بازی کنه؟؟ فقط کنارش نشیتم و باهم نقاشی کشیدیم و براش چند بار حین نقاشی گفتم که مداد رو نباید سمت صورت خودت یا کسی ببری

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

میزارم یبار تجربه کنه بعد ش دیگ گوش میگیره😂

شوخی میکنم.  ولی میگفتم این اوفه مثلا میسوزی یا.... گاهی ک عشقش میکشید گوش میگرفت

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

خاهرزاده من یکسالشه ماشالله بهش اصلا نمیشینه 😐راه رفتنشم که خیلی سریع اصلا ترمز نداره یهو تند میره ومویی در ودیوار و رد میکنه😑 ماکه اون لحظه فقط نگاه میکنیم اگه خورد جایی سریع حواسشو پرت کنیم گریه نکنه

الان سر همین شوهرم باهام دعوا کرد پسرم عقب عقب راه می‌رفت پاش گیر کرد به اسباب بازیش پیچ خورد بدجور ...

همین بچه ها رو با باباهاشون تنها بزاریم خطرناک تر از اینا انجام میدن

بنظرم ولش کن هی نگو خطرناکه، اخه مبل و میز چه خطری داره، بزار بازیشو بکنه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...