2777
2789

خلاصه میگم کل به درد بخوری باباش برا ما خونشو داده نشستیم

حالا الان قراره به چیزی بخره میخاد ماشبنشو بفروشه بریزه به اون بعد یهو شوهرم اومد به چس ناله ک من تا حالا خیلی اذبت کردم مامان بابامو و فلان (قراره به وامی بگیریم ) باهاش برا خودش ماشبن بگیره من ماشبن دارم با پول خودم گرفتم ولی کلا اون سوار میشد منم الان بچه کوچیک دارم سختمه با اسنپ و پیاده جابه جا شم خلاصه اومد به چش ناله و منو سوق داد ک قبول کنم با اینک راضی نبودم چون فقط بدی هایی ک خودش. وخانوادش کردن بهم میومد جلو چشمم ولی منو گذاشت تو رودربایسی قبول کردم

ولی بعدش یه مسیله ای شد من عنوان کردم ک راضی نبودم به زور منو گذاشتی تو مضیقه و بحث بالا گرفت و من گفتم اون پول حلال نیس چون کن راضی. نیستم اونم گف پول خودمه به خودم مربوطه اصلا بزنگ بابات بیاد دنبالت ببرتت

منم پاشدم برم بابام سرکار بود شبکار بود نمیدونست بیاد 

پاشدم خودم حاضر شدم ک برم بهش گقتم یادت باشه منو بیرون کردی بعد گف نه اینجا خونه خودته و تو رو چشم من جا داری و فلان منم قاطی بودم گفتم خودت بزنگ به بابام بگو من بی غیرت دارم زنمو شب میندازم بیرون بیا ببر دخترتو  ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

که اونم نزد منم اومدم بچمو از بغلش بگیرم امادش کنم بریم کوچیکه نداد بهم گفت یه دقیقه بشین حرف بزنیم

منم گفتم ینی به خاطر اینک پول بدی بابات منو میندازی بیرون و میگی بهت ربط نداره

چون من وقتی اومد خاستگاریم زیر صفر بود همرو با من به دست اورد بعد وقتی گف به تو ربطی نداره صدای شکستن قلبمو شنبدم و بهش باداوری کردم چه روزایی پشتش بودم

خلاصه من بد قاطی کرده بودم گفتم انشاله هر کاری با من کردید سر خاهرت بیاد من نمیبخشدمتون و فلان بعد گف من به بابام گفتم و اون الان منتظره و فلان نمیشه بگم نمیدم 

عصبانی بودم چن بار تو روش گفتم خیلی بی غیرتی ک منو بیرون میکنی گقتم بیشتر پول بخان حاضری منو حتی بفروشی پول به دست بیاری من میترسم دیگ ازت و....

گقتم مگ من بی کس و کارم حداقل کسیو تهدید کن ک پشت نداشته باشه نه من ک اشاره کنم در خونه بابام به روم بازه 

خلاصه چن بار گفتم بزنگ به بابام بگو منه بی غیرت دارم زنمو بیرون میکنم بیا ببر بهش گفتم خودم میتونم برمااا ولی منو از خیابون پیدا نکردی ک الان پاشم راه بیوفتم تو خیابون اومدی از بابام گرفتی الانم تحویل بابام میدی و اونم نزد و گف بشین ببخشبد  فقط همین دیگ هیچی نگف 

عصبانی بودم چن بار تو روش گفتم خیلی بی غیرتی ک منو بیرون میکنی گقتم بیشتر پول بخان حاضری منو حتی بفر ...

دیگه شما هم زیاده روی کردی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خوبه پس حل شده مشکل خداروشکر الان اشتی کردی؟

فقط بابت گفتن اینک بگو بابات بیاد ببردتت گف ببخشبد همچنان میخاد پولو بده

بعد از اون روز اون طلبکار شده و بی محلی میکنه هرچند اصلا برام مهم نیستا ولی خب طلبکاریش اعصابمو خورد میکنه 

یک هفته اس زندگی به کاممون تلخه به خاطر اونا 

من روز اول اوک رفتار کردم دیدم بی محلی میکنه دیگ منم بی محلی میکنم

2790
2778
2791
2779
2792