2777
2789

پارسال باهم بودیم ولی امسال نیست دیگه 

۸ ماهه کات کردیم چرا ازفکرم بیرون نمیره نمیدونم واقعا،فقط میخواستم یه بار دیگه اشتباهتمون رو جبران کنیم

همین یه هفته قبل یه دفعه سروکله ش پیدا شد میومد لایکم میکرد اونم چندین بار

منم بهش پیام دادم ولی جوابمو نداد اخه شما بگین وقتی این همه با دلخوری کات کردیم لایک کردنش چی بود اونم هر روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی ک رفته و تونسته با نبودنت کنار بیاد دیگه ب درد نمیخوره

دقیقا اون اصلا براش مهم نبود ولی واسه من مهم بود من واسه تولد اون سنگ تموم گذاشتم چند روز پیش تولدم بود اون حتی یه تبریک خشک و خالی هم نگفت 

هم تنهام هم شلوغ نمیدونم واقعا

اینی ک رفته بازم میره  ۸ ماه نبوده براش مهم نبودی بهت فک نکرده تو چرا بهش فک میکنی کسی ک بعد این مدت برمیگرده احتمالا دورش خلوت شده منم تجربشو داشتم ارزششو نداره خطش بزن 

....✨️

آدمی که یه بار میره حتی اگه دوباره برگرده فایده نداره چون رفتنو یاد گرفته. بهش دل نبند فراموش نمیشه فقط یه گوشه از ذهنت میمونه و کمرنگ میشه. من بعد از 6 سال هنوز نتونستم فراموش کنم. 

من چقدر به اون دخترک غمگین نشسته توی چشمام ، شادی بدهکارم

همین چیزا رو میبینم که از رل زدن گریزونم

هیچوقت نزن بنظرم همش ناراحتیو عصاب خورد کنی البته نمیگم همه بدن ولی خیلی کم پیدا میشه اکثرا همینجورین نمیشه بهشون اعتماد کرد من الان یجوری شدم ک اگه از این یکی جدا شم دیگه نمیرم تو رابطه اینم چون وابسته شدم سخته ولی خب زیادی اذیت میکنه تو فکر جدا شدنم

....✨️

هیچوقت نزن بنظرم همش ناراحتیو عصاب خورد کنی البته نمیگم همه بدن ولی خیلی کم پیدا میشه اکثرا همینجوری ...

تا حالل نزدم وسوسه شدم بزنماااا ولی نزدم 

عزیزم کار درستو کن

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)