2777
2789

دوست عزیزم همون وطن فروشی که میگی 

از ته دلش ذوق میکنه ولی به روی خودش نمی یاره چون سال گذشته این موقع هر چی داد زد که صداش رو به گوش بقیه برسونه که دیگه توان ادامه دادن نداره و خسته از هر اقتصادی که زیر بار فشارش له شده . 

همون وطن فروشی که داری فوشش میدی بدون ترس زد به دل خیابونتا من و شما رو از بحران بدبختی اقتصادی نجات بده . 

اون ها جونشون رو کف خسابدن نزاشتن و بعضی پدر و مادر ها رو عزادار نکردن که تو الان بهشون بگی وطن فروش . 

لطفا نگو ربطی به فوتبال نداره 

چون اگر نداشت امسال هم نباید پرچم فلسطین رو به شونه هاشون می نداختن

لطفا کامنت هم نزارین من بلد نیستم قفل بکنم 

فقط خواستم حرف دلشون رو بزنم 

بازیکنای ما فقط پول رو میپرستن

حتما برای پرچمم سکه گرفتن

مثل تا کمر خم شدنشون

خسته ایم هر دو طرف خسته ان

تا کی دو دستگی

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نظر فنی جناب عالی چیه برای تیم فوتبال شما اگر فوتبالیست بودی چی میکردی راهکارتون چیه ؟

برای یک فوتبالیست اون هم تو اون موقعیت خوب که کل جهان چشمشون به فوتبال بود اعلام نی کردم که ما جوون هامون رو داریم کف خیابون از دست میدیم و عزادارریم 

ما می خوایم حرف بزنیم و انتقاد بکنیم ولی کتک می خوریم 

من تا اونجایی که یادمه شعار جوون اقتصادی نبودا شعارشون یک چیزه دیگه بود که ربطی به اقتصاد نداشت لااق ...

موضوع نداشتن آزادی بود که برچسب زده بود روی دهن هر ایرانی 

واقعا در عجبم انقدر راحت تهمت میزنید و اظهار نظر میکنید 

واضح بود نبود؟

پارسال بود نبود؟

جلو دوربین بود نبود؟

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
برای یک فوتبالیست اون هم تو اون موقعیت خوب که کل جهان چشمشون به فوتبال بود اعلام نی کردم که ما جوون ...

برن داخل فوتبال در مورد اوضاع مملکتشون حرف بزن عجب . برن به دنیا بگن موضوع داخلی رو اونوقت اونا چی میکنن یه عده که خوشحال میشدن و اتیش بیار یه عده هم که خنثی یه عده هم که دیدشون به ایران میشد یک کشوری که بدبخته و همیشه جنگه و آشوبه نخیر عزیزماین راهش نیست کتابخاطرات سفیررو بخون راحب دختری ایرانیه که داخل فرانسه درس میخونده و اونجا یک روز میبینه داخل میدون شهر تظاهراته میره جلو از یکی از معترضین میپرسه چه خبره قضیه چیه اون بهش میگه به شما ربطی نداره یک قضیه مربوطبه خودمون منظور از خودمون کشورشون بوده 

در ضمن عزیزم کم مسئله ی اون روز های ایران بولد نبود  که داخل یک تورنومتر جهانی و ورزشی هم ازش صحبت بشه لطفا انقدر ساده انگارانه به مسائل نگاه نکنید مگه بچه بازیه برن بگن آره داخل کشور ما فلان و بیساره خب به خبرنگارای ورزشی چه مربوط مگه شما تا بحال از مشکلات کشور اروپایی داخل این جاها دیدی که گفته بشه نگو که مشکل ندارن و عادلانه به موضوع نگاه کن

😊
واضح بود نبود؟ پارسال بود نبود؟ جلو دوربین بود نبود؟

همینطوری مسائل رو شبیه سازی میکنید که به اینجا میرسید و نتیجه گیری میکنید از ذهنیاتتون

حرف از دهان برآید گرد جهان برآید

😊
موضوع نداشتن آزادی بود که برچسب زده بود روی دهن هر ایرانی 

حیف نمیتونم اینجا بیشتر صحبت کنم که اصلش چی بود فکر کنم شما درست متوجه علتاصلی نشده بودی. جسارتا با یک سرچ ساده داخل گوگل و خوندن حرف های سردمداران جریانات پارسال اون هم داخل خبر گزاری های خودشون میتونین بفهمید علت چی بوده 

😊
برن داخل فوتبال در مورد اوضاع مملکتشون حرف بزن عجب . برن به دنیا بگن موضوع داخلی رو اونوقت اونا چی م ...

الان فکر کردی دیدشون خوبه؟ 

خواهر من آلمان زندکی ممیکنه میگه هیچ کس باورش نمیشه که ما تو کشورمون ماشین داریم و شتر سواری نمی کنیم . 

میگه باورشون نمیشه اینجا جنگ نیست . 

بله همین کار دو فرانسه با کوچک ترین تورم انجام داد ، درست موفق نشد ولی کل دنیا فهمید که مردم فرانسه از دولت خودشون راضی نیستم.  

دوست عزیزم تو تصمیمت رو گرفتی ظلمی که عه مردم تلاش گر و زحمتکش ایران میشه رو نادیده بگیری . پس لطفا ریپلای نکن 

حیف نمیتونم اینجا بیشتر صحبت کنم که اصلش چی بود فکر کنم شما درست متوجه علتاصلی نشده بودی. جسارتا با ...

عزیزم ریپلای نکن . 

شما می تونی هر چی دلار و سکه گرون تر میشه لبخند بزنی و به بادر هات ادامه بدی . 

می تونی هر چقدر برای پوششت تعیین تکلیف کردن قبول کنی و هیچی نگی . 

عزیزم ریپلای نکن .  شما می تونی هر چی دلار و سکه گرون تر میشه لبخند بزنی و به بادر هات ادامه ب ...

من لبخند نمیزنم تلاش میکنم کشور رو اندازه ی خودم درست کنم باور کن الان هم دارم نهایت تلاشم رو میکنم انشالله هم من و هم شما عاقبت بخیر بشیم من دشمن شما نیستم فقط خواستم دوستانه باهم دیگه بحث کنیم  شما هم به شعارتون پایبند باش و به من آزادی بده که ریپلایت کنم شماحتی در این مسئله آزادیه من رو ازم میگیری  من دوست دارم ریپلاس کنم چون آزادم

😊