2777
2789
عنوان

می دونم می ترکم ولی خب نتونستم حرف دلم رو نگم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
برن داخل فوتبال در مورد اوضاع مملکتشون حرف بزن عجب . برن به دنیا بگن موضوع داخلی رو اونوقت اونا چی م ...

منظورتون تورنومنته دیگه شما که ان قد قشنگ راجع به همه چی حرف می زنی اطلاعات عمومی تون رو هم بالا ببرید

الان فکر کردی دیدشون خوبه؟  خواهر من آلمان زندکی ممیکنه میگه هیچ کس باورش نمیشه که ما تو کشورم ...

من نادیده نمیگیرم انتقاد میکنم تلاشمم میکنم برای درست شدن کشورم برام موقعیتش هم هست برم از ایران ولی نمیرم . و مدام هم نمیشینم ناامیدی به خودم بدم خیلی شرایط سخته برای هممون 

در ضمن من آزاد هستم هر کسی رو دوست دارم ریپلای کنم شما نگاه نکنید🌹🌹🌹

😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نادیده نمیگیرم انتقاد میکنم تلاشمم میکنم برای درست شدن کشورم برام موقعیتش هم هست برم از ایران ولی ...

باشه  عزیزم شما به امیدواری و تلاشت ادامه بده 

انشالله که قیمت سکه و دلار ریزش کرد 

باشه  عزیزم شما به امیدواری و تلاشت ادامه بده  انشالله که قیمت سکه و دلار ریزش کرد

انشالله شما هم به هر چی آرزوتون هست برسید🌹🌹🌹🌻(نمیدونم باور میکنید یا نه ولی این جمله رو از ته قلبم گفتم )

😊
انشالله شما هم به هر چی آرزوتون هست برسید🌹🌹🌹🌻(نمیدونم باور میکنید یا نه ولی این جمله رو از ته قل ...

به خدا من هم از ته دلم براتون آرزوی حال خوب کردم 

حتی اگر هم وطن هم نباشه حالش خوب باشه خوش حال می شم .

عزیزم من شغلم تو محیطی که یه مرد با کلی زحمت می یاد ولی با کل پول و حقوقش داروی ۱ روزش رو نمی تونه بخره و من هر روز لزغضه آب میشم.  

دلم خیلی پره وقتی به همین بندگان خدا توهین میشه 

به خدا من هم از ته دلم براتون آرزوی حال خوب کردم  حتی اگر هم وطن هم نباشه حالش خوب باشه خوش حا ...

عزیز دلم منم میدونم خیلی سخته منم خیلی غصه میخورم انشالله حال هممون خوب بشه 😔 

😊
عزیز دلم منم میدونم خیلی سخته منم خیلی غصه میخورم انشالله حال هممون خوب بشه 😔 

انشاالاه

من در کل از روی دلسوزی گفتم 

امیدوارم که ناراحتتون نکرده باشم 

اگر هم کردم بخشید