2777
2789
مسئولیت پذیر وفادار  منعطف  دارای درک متقابل  دلسوز با وجدان  قدرشناس

واقعا قلبی جواب بدید، ما هم امیدوار بشیم که واقعا از این آدما هنوزم هست

اگه همه اینایی که گفتین باشه، و یک نفر موقعیتش بهتر باشه، ولش میکنید یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که زرنگ باشه ،حامی باشه،بروز باشه، حواسش به همه چی باشه، متعهد و عاشق باشه، خلاصه آدم حسابی باش ...

آدم حسابی؟ 

بگو موقعیتش عالی باشه، درامدش زیاد باشه و ...

عشق و علاقه به جهنم، اینا مهمتره

واقعا قلبی جواب بدید، ما هم امیدوار بشیم که واقعا از این آدما هنوزم هست اگه همه اینایی که گفتین باش ...

نه یه خواستگار از فامیل داشتیم 

فامیل های مادری ما بندر زندگی میکنن و طرف باباش تاجر و پولدار بود

طرف زنگ زده بود واسه خواستگاری من اون موقع با نامزدم دوست بودم بی برو برگرد رد کردم 

الان هم نامزدیم

نه پول داره نه کار نه تحصیلات 

ولی این ویژگی ها رو داره و اثبات کرده 

مشکل مالی هم دوتایی حل میکنیم 

ولی اخلاقیات نمیشه حل کرد 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
آدم حسابی؟  بگو موقعیتش عالی باشه، درامدش زیاد باشه و ... عشق و علاقه به جهنم، اینا مهمتره

واسه من این چیزا مهم تره ،چون میخوام زندگی کنم ،ن کاسبی 

هرکسی هم اومد سراغم ازش نپرسیدم ،خونه داری ؟نداری 

چون اخلاق و رفتارش رو نپسندیدم

میخوام زندگی کنم،میخوام یکی باشه که عاشقم باشه ،یکی که پشتم بهش گرم باشه 

واقعا دمت گرم خوشا به حال اون مرد که چنین دختری پشتشه،

مممنونم انشالله قسمت شما هم میشه

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
واسه من این چیزا مهم تره ،چون میخوام زندگی کنم ،ن کاسبی  هرکسی هم اومد سراغم ازش نپرسیدم ،خونه ...

پس طرف من خیلیییییییییییییی نامرد بود واقعا که زندگی رو تو موقعیت و تو چشم بودن دید، پز دادن به فامیل و ...