2777
2789

لازانیا ، سالاد ماکارونی با ماکارونی صدفی و پاپیونی و لوله ای ، دلمه ، 

توی اینستا پیجای آشپزی چیزای جدید میزارن . 

مثلا ماهی را تیکه تیکه کن بزار فر بپزه اگه فر داری .

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ته چین

واویشکا

پیتزا بانون باگت

تاس کباب

ابگوشت مرغ

قیمه نثار

سوپ جو

سالاد ماکارونی

عدس پلو

ماش پلو

شامی خرم ابادی

کیک مرغ

اینا چیزای جدیده ک من درست میکنم

شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد
مرغ و برنج چجوری درست کنم خیلی خوشمزه باشه ؟

تیکه های مرغو یکم سرخ کن،توی ماهیتابه جدا پیاز و فلفل دلمه و هویج سرخ کن بعد اینا رو به مرغ اضافه کن چند دقیقه ام با هم سرخ شن،بعد رب و ادویه سرخ کن بهشون اضافه کن،اب جوش داخل قابلمه بریز با زعفرون و زرشک و بزار جا بیفته تا حدی که اب مرغ درحد یکی دوملاقه بمونه...بینظیره طعمش

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
لازانیا ، سالاد ماکارونی با ماکارونی صدفی و پاپیونی و لوله ای ، دلمه ،  توی اینستا پیجای ...

مرسی عزیز،فکر کردن ب غذا درست کردن از خوده غذا درست کردن سخت تره والا

ته چین واویشکا پیتزا بانون باگت تاس کباب ابگوشت مرغ قیمه نثار سوپ جو سالاد ماکارونی عدس پلو ...

مرررسی جاانم،والا فکرم نمیومد دیگه چی درست کنم 

سالاد ماکارونی  الویه  خورشت به الو  خورشت کرفس  خورشت هویج تاس کباب مرغ&nb ...

مرسی عزیزززم،فکر غذا درست کردن سخت ترین کار دنیاس