2777
2789
عنوان

خسته از زندگی

141 بازدید | 13 پست

خسته شدم زندگیم خیلی یکنواخت شده حوصله هیچ کاری رو ندارم از برنامه پرسیم عقب میمونم اصلا نمیدونم چرا تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم احساس میکنم یه بار اضافه برای خانواده امم قبلاً خیلی با انگیزه پر انرژی بودم و واقعا تلاش میکردم به خواسته ام برسم ولی الان انگار قرار نیست به هیچکدوم شون برسم ناامیدم نمیدونم چطور تو چشم مامان و بابام نگاه کنم 

آخ دیقا میفمم چی میگی منم تو همین شرایطم خیلی حس مزخرفیه حوصله خواندن هم ندارم عذاب وجدان هم دارم حالم کرفتست از همه چی 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما بیشتر کنکوری میخونی یا نهایی؟ 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

رتبه ات چند شد 

خسته نشو لطفا چیز زیادی تا کنکور نمونده 

برو کتابخونه شاید فضای درس خوندن باید عوض کنی. احتمالا کاملا میشینی درس میخونی اذیت شدی خسته شدی . زمان استراحت ی تفریح یا جایزه به خودت بده خستگی بره. مثلا بازار یا جشن تولد ، ی مهمونی یا چیزی که دوست داری حالتو عوض میکنه 

طرفای ۷۰ هزار

مثل من