اهمال_کار مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 213 عنوان ته دیگ 187 بازدید | 13 پست سلام.کاربر آقام.من برای چند وعده ام برنج یا ماکارونی درست میکنم.به چه راهی می تونم هر بار که داغ می کنم غذا رو، یه کاری بکنم بازم ته دیگ بده؟ 1402/11/18 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبیل_خاتون عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 8876 خود برنجت ته دیگ شه؟؟ باید بیشتر داغ کنی خب من به نیت رزق و روزی چله واقعه میگیرم برات ، یا هر چله ای که بخوای بهم درخواست بده
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 32873 باید با حرارت کم زمان طولانی مثلا ۴۵ دقیقه بزارید همگرم بشه هم ته دیگ بشه
ranabanooo عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 701 وقتی برنج میخوای بپزی آبکش ک کردی همشو نزار دم بکشهتو ی چندتا قابلمه روغن بریز و یه تیکه نون بزار بعدا برنج آبکش شده رو به اندازه نیازت بریز تو قابلمه هابعد هر سری یه قابلمه رو بذار دم بکشه
hooooof عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 16190 زیرش روشن بزار بمونه تا تع دیگ بده البته مثل ته دیگ اولی نمیشه مگه اینکه هرسری روغن بریزی و برنج بریزی ی نم اب بدی روش و بزاری دوباره دم بکشهکلا غذایی ک چنبار گرم کنی قند بیشتری داره دیگه ته دیگم بزاری چ شود!!
اهمال_کار مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 213 خود برنجت ته دیگ شه؟؟ باید بیشتر داغ کنی خب ته دیگ نونی یا سیب زمینی.به اندازه بار اول هم خوشمزه بشه
اهمال_کار مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 213 وقتی برنج میخوای بپزی آبکش ک کردی همشو نزار دم بکشه تو ی چندتا قابلمه روغن بریز و یه ... مرسی. بعدا امتحان می کنم
سبیل_خاتون عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 8876 ته دیگ نونی یا سیب زمینی. به اندازه بار اول هم خوشمزه بشه تو قابلمه ی دیگه نون یا سیب زمینی بذار بعد برنجتو بریز تو اون قابلمه روی ته دیگا که گرم شه من به نیت رزق و روزی چله واقعه میگیرم برات ، یا هر چله ای که بخوای بهم درخواست بده
اهمال_کار مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 213 زیرش روشن بزار بمونه تا تع دیگ بده البته مثل ته دیگ اولی نمیشه مگه اینکه هرسری روغن بریزی و برنج بری ... عاشق ته دیگم.مرسی. اون روغن که گفتین جدید بود. امتحان می کنم
اهمال_کار مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 213 تو قابلمه ی دیگه نون یا سیب زمینی بذار بعد برنجتو بریز تو اون قابلمه روی ته دیگا که گرم شه مرسی.سر کار از همکارام پرسیدم، مسخره م کردن.میگفتن نمیشه.خیلی ممنونم
سبیل_خاتون عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 8876 مرسی. سر کار از همکارام پرسیدم، مسخره م کردن. میگفتن نمیشه. خیلی ممنونم میشه منتها اول شعله رو زیاد کن یه کوچولو ته دیگت بگیره بعد برنجتو بریز و شعله رو کم کم کن چون برنجت نیاز به دم کشیدن نداره یبار دم کشیده فقط باهاش گرم شه بیس دقیقه تا نیم ساعت کافیه من به نیت رزق و روزی چله واقعه میگیرم برات ، یا هر چله ای که بخوای بهم درخواست بده
اهمال_کار مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 213 میشه منتها اول شعله رو زیاد کن یه کوچولو ته دیگت بگیره بعد برنجتو بریز و شعله رو کم کم کن چون برنجت ... ممنونم. خیلی عالی