2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه اولشه.من ماه نهم هستم از بس دردای مختلفو تو این چند وقت تحمل کردم افسردگی گرفتم اصلا یه حال بدی ...

حس بدی دارم چون یبارم سقط داشتم دل درد های اون موقعم تو بیمارستان زجر میکشیدم از درد 

حس میکنم داره از دستم میرع یبارم سقط داشتم  تو بیمارستان همینجوری درد شدید داشتم زیر دلم انگار ...

چقد بعدسقط باردارشدی؟چیشد سقط شد عزیزم

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
چقد بعدسقط باردارشدی؟چیشد سقط شد عزیزم

من هر دوتا با دارو باردار شده بودم ... اولی اردیبهشت باردار شدم  تیر سقط کردم بارداری پوچ بود جنین نبود اینم کدالاان باردارم ۵ذهفته تم

من دیشب تا صبح از پا درد نخوابیدم

ساعت ۷:۳۰ صبح بود داشتم گریه میکردم شوهرم فهمید

دیگه پاشد بهم صبحونه داد اینقد نازمو کشیدو بغلم کرد تا خوابم برد

حالا چرا خوابم نمیبره؟ چون پام بیقرار میشه

رفلاکس معده م میزنه بالا سوزش سر دل بدجور میگیرم

بینیم کلا کیپه شبا از دهن نفس میکشم

دل و رودمم بهم ریخته همش دستشویی ام😂

واقعا دیگه خسته کننده شده

غصه نخور امیدوار باش فکرای منفی نکن.درک میکنم چی میگی.دیگه زن بودن این سختیا را هم داره

بدترین چیز سقط باز اگ باردار نشی بهتر از اینکه خدا بده بگیره ازت  افسردگی ک بد سقط داشتم بیشتر از پا دراورد منو